2018. november 12. hétfő – 13. kedd

2018. november 12. hétfő – 13. kedd

anő

HÉTFŐN olyan álmokra ébredhetünk, melyeken keresztül lelki társakkal kapcsolódhatunk, vagy a jövőről kaphatunk üzeneteket. A Nap most a Mérleg csillagképen halad át és ezen a napon áll együtt annak béta csillagával (Zuben Elschamali), amely a tökéletes egyensúly és középpont fényét ragyogja!

A Hold és a Plútó együttállása a kora esti órákban gyökeres átalakító, megújító erő a léleknek, az érzéseknek. Lelki mélységek, misztikumok és magasságok érzékelhetők, a bármire képessé tevő lelki erővel fűszerezve. Az ösztönös cselekvéseknek is kedvez a mai nap, amellett, hogy alapvetően a lelkünknek igazán lényeges minőségekre koncentrálhatunk, rájöhetünk, vagy fókuszálhatunk arra, ami most igazán fontos. Aktuális önmunkánkhoz kellő céltudatosság társul.

KEDDEN a Nap már a Mérleg szigma csillagával (Zuben Hakrabi) együttállásban a múlt igazságainak megmérettetését, a múltra való igaz rálátást üzeni. Ez a nap már a korlátok elhagyásának, az újra és másra való nyitásnak, a régi kötelékek feloldásának napja. Főként délutánra és estére érezhetjük, hogy a lelkünk szabaddá válik, látókörünk tágulásával, bátorságunk és merészségünk, nyitottságunk erősödésével új utakra léphetünk.

A Vénusz utolsó napjait járja látszólagos hátrálásban, hiszen péntektől újra előrelendül és ezzel a hétköznapi, gyakorlati életünkben is beindul mindaz, ami vénuszi – bizalommal, alkotással, szépséggel és művészettel, emberi kapcsolatokkal, testiséggel és vágyakkal, női-párkapcsolati mintákkal összefüggő folyamatok a már megértett tapasztalásaink által előre lendülnek. A Merkúr, az információk áramlásának, kommunikációnak, önkifejezésnek a princípiuma, a Tejút kapujában áll, most lép fel a Tejútra! Megnyilvánulásainkon át a beavató élmények érkeznek hozzánk mostantól – egyben elmondható, hogy az információk tiszta, igaz, őszinte áramoltatása által léphetünk magasabb minőségbe. Minden erőt megkapunk, hogy az eddigieknél is igazabb, lényegibb, hatékonyabb módon fejezzük ki magunkat, vagy merjünk szólni bárminek (akár önmagunknak) az érdekében.

Zentai Anna

asztrozófus