Hogyan zajlik az asztrológiai konzultáció?

Szolgáltatások 

(Jelenleg egyetlen szolgáltatás sem elérhető. Amikor újra lehet rendelést leadni és időpontot egyeztetni, akkor jelezni fogok.)

  • E-mailes rövid válaszadás adott kérdésben (max. 2 kérdés) – Tarot: 2000.-/alkalom, Tarot és asztrológia, rövid előrejelzéssel: 4000.-/alkalom
  • Blokkok feltárása kártyavetéssel, részletes elemzés (1 kérdésre) – 7000.-
  • Egyéni oldás, terápia, Csillagmeditáció – Tapolcán 12.000.-/alkalom, Budapesten 15.000.-/alkalom
  • Személyes születési képlet-utazás, személyes csillagkódok beaktiválása – 14.000.-
  • Regressziós utazás (legalább 4-5 csillagmeditációt követően) – 15.000.-

Asztrológiai tanácsadásra, programokra e-mailen keresztül lehet jelentkezni (astro.spirit.szervezes@gmail.com). Személyes találkozóra hétköznapokon, munkaidőben, Tapolcán és Budapesten van lehetőség, illetve ritka esetben skype-on keresztül is tudunk beszélgetni. (Teljes körű elemzés egyelőre nem lehetséges.). Aki bármilyen egyéni alkalomra jönni szeretne, annak érdemes kérni a levelező listára való feliratkozást! Ezen a listán keresztül küldöm ki a soron következő egyéni lehetőségeket.

Asztrozófiai konzultáció esetén a SZÜLETÉS HELYE és PERCRE PONTOS (vagy körülbelüli) IDEJE kell a személyes születési képlet (asztroszkóp) felállításához. Ebből a képletből fogunk dolgozni, elemezni. (Pl.: Budapest, 1977.03.03. 21:19)

Az anyagi díjazás kifizetése minden esetben UTÓLAG, a beszélgetést, elemzést követően történik! ELŐRE UTALÁS NINCS!

Számlázási cím megadása kötelező!

Aki először jár nálam, annak születési percét a beszélgetés elején pontosítjuk (ha már pontosított a perc, akkor is ellenőrzöm). A születési idő pontosítása a fontosabb életeseményekből, SZEMÉLYES BESZÉLGETÉS során történik. Erre készülni is kell, mégpedig úgy, hogy az előző pár hétben alaposan érdemes végiggondolni az eddig eltelt életet, a születéstől egészen a jelen pillanatig. A főbb események évre és hónapra pontosan fognak kelleni, ez alapján számolom ki a születés percét. Érdemes összeírni a főbb történéseket. Az eseményeket élő beszélgetés alapján vesszük át, nem lehet előre, levélben elküldeni őket! A pontosításra való felkészülés, a múltunkkal való megismerkedés nagyon fontos, nem csak asztrológiai elemzés során, hanem a spirituális úton alapvetően! Érdemes szem előtt tartani azt is, hogy ez egy spirituális témakör, a képlet a belső térképünk, így nem a gyakorlati eseményeket mutatja. A képletben az látszik, amit a szülött erősen élt meg, ami számára hangsúlyos élmény, megélés volt! Nem biztos, hogy ez a történés dokumentálva is van. (Pl. sorsfordító lehet egy döntés, még mielőtt az eredmény megszületik, vagy egy könyv elolvasása, egy spirituális élmény, vagy a párkapcsolatokban a társ első felismerése és nem a házasság.) A képlet nem a konkrét felszíni történést, hanem a karmikus út és a lélek szempontjából fontos élményeket tárja elénk.

Egy tanácsadás során bármennyi kérdés feltehető, mindent megbeszélünk. Ezt követően előrejelzést is adok, pontos dátumokkal, időpontokkal, ezért papírral és tollal érdemes készülni a jegyzeteléshez! A beszélgetés során elhangzottakat diszkréten kezelem, harmadik személynek nem adom ki.

A díjak: Tapolcán: 1 óra: 5000.- 1,5 óra: 7000.- 2 óra: 10.000.-

Más városban: 1 óra 7000.-   1,5 óra 10.000.-   2 óra 14.000.-

Asztroszkóp képlet felrajzolása: 4000,-

Teljes körű asztrológiai-asztrozófiai elemzés: 21.000.- (jelenleg nem elérhető)

Szinasztria (kapcsolatelemzés): 10.000.- (jelenleg nem elérhető)

A pontosítás során, az első beszélgetésnél számítógépes szoftver segítségével állítom fel és pontosítom a születési képletet. Ezt követően, ha igény van rá, vagy bármikor a későbbiekben tovább szeretné valaki elemezni a képletét, akkor kérni lehet a teljes asztroszkóp képlet felrajzolását (mindenképpen javaslom, hiszen ez egy élő energetikai rendszer, magasabb minőségi szint, mint egy számítógépes program és ebben láthatók a csillagképek is!).

Az első alkalom minimum másfél órát szokott igénybe venni. Ezt követő beszélgetésekhez már az 1 óra is elég lehet. Ha nem személyesen találkozunk, akkor a díjat banki átutalással, vagy postai csekkel lehet rendezni (ajánlott az átutalás, a kevesebb költség miatt), ez esetben a számlázási címet kötelező megadni. Számlaszámot csak privát egyeztetés útján, a beszélgetés előtt küldök.

 

elemzes

 

Csillagmeditáció

 Világunk, életünk teremtése REZGÉS és FREKVENCIA természetű. Ha ezzel tisztában vagyunk, nem lesz kérdés a teremtéseinkért, életünkért való felelősségvállalás és az sem, hogy a változásokat ne kívülről, ne másoktól várjuk.

 Ám az életünk alakítása, teremtése (valójában engedése, teremtődése), nem a tudatos, hanem a tudattalan működéseink okozata, megnyilvánulása. (Erről részletesebben pl. az Oldás és Teremtés című írásban lehet olvasni.) Világunkban már minden vágyunk megnyilvánulása, eredménye ott van, de amíg bennünk tudattalan ellenállás van, addig nem tud érdemben eljutni hozzánk. A külső, fizikai térben mindig az tükröződik ki, az öntődik anyagba, ami bennünk van. Amilyen rezgéseket működtetünk, az öntődik idővel az anyagba.

 Mi tehát a megoldás? Kioldani a tudattalan ellenállásokat, blokkokat. Ez mindenkinél egyéni út, nem lehet általános törvényszerűségeket minden egyes emberre ráhúzni. Mindenkinek más és más öntudatlan ellenállásai vannak, amellyel önmaga sincs tisztában, hiszen ezeket nem tudatosan működteti. Ilyenkor érdemes külső segítséget kérni, hiszen az ember magától a saját vakfoltjaira nem lát rá.

 A Csillagmeditációnak elnevezett varázslat éppen erről szól – kettesben, négyszemközt leülünk, megbeszéljük és feltárjuk a jelen helyzet problémájának gyökerét és egy vezetett meditáció során kioldjuk azt.

 A Csillagmeditáció minimum három alkalomból áll, egyenként minimum másfél órát, maximum 2 órát vesz igénybe. Az egyes alkalmak között legalább 7 napnak kell eltelnie, hogy a tudatban stabilan rögzüljön az átírt információ és az energetikai rendszerben a rezgés. Az alap terápia tehát három alkalom, amivel megalapozzuk a tudatban történő változásokat, működéseket, ezt követően pedig bármennyiszer lehet Csillagmeditációt végezni, nincs határ.

 Bármilyen helyzet, testi vagy lelki probléma megoldásában lehet kérni a Csillagmeditáció segítségét. A díjazás alkalmanként történik, Budapesten 15.000.-/alkalom árban (bevezető ár). A kezelés kellemes, hatása érdembeli. További információt privát úton tudok adni.

 Egyeztetés e-mailben: astro.spirit.szervezes@gmail.com