Csillagmeditáció

AKTUALITÁSOKRÓL TÁJÉKOZÓDJ A FACEBOOK OLDALON!

A személyes szolgáltatások helyszíne: Budapest, Ariadné Stúdió – Rákóczi út 10.

Elérhetőségem: onismeretikerdes@gmail.com

Kérem, hogy minden esetben röviden írjatok! Mivel sok levél jön és sok a tennivalóm, kevés időt töltök gép előtt és hosszú levelet nem tudok olvasni, ez esetben egyéni időpontot kell kérni, élő beszélgetésre. Harmadik fél személyes adatait senki ne adja meg! A kérdezőn kívül más belső világában való vizsgálatot az asztrológusi etika kizárja.

Csillagmeditáció

 Életünk, világunk alakulása nem rajtunk kívül álló dolog. Az életünkért való felelősség, így a boldogulásunk kulcsa is, a saját kezünkben van. Hogy akkor mégis miért nem sikerül…?

Azért, mert az életünket, a sorsunkat nem a tudatos, hanem a tudatalatti világunkban jelen lévő minőségek, mechanizmusok, rezgések, működések irányítják. Ennek pedig – ahogyan a neve is mutatja – nem vagyunk tudatában. Ma már a tudomány is tisztában van azzal, hogy az életünk irányításáért 95%-ban a tudattalan és csak 5%-ban a tudatos oldalunk a felelős. A bennünk élő, még feldedezetlen mély, belső világ tehát sokkal nagyobb jelentőségű, mint hinnénk.

 Ez azt is jelenti, hogy amikor egy adott problémával, megoldandó helyzettel találkozunk életünkben, akkor a mélyebb, öntudatlan minőségekhez kell leereszkednünk, a tudatalatti mély, belső világában kell rendet raknunk azért, hogy az adott ügyben megoldás legyen – bármi is legyen az. Akár az egészségünket szeretnénk helyreállítani, akár a kapcsolatainkat akarjuk rendbetenni, akár gyakorlati vagy lelki állapotot kívánunk megváltoztatni, vagy bármilyen szempontból akarjuk jobban érezni magunkat és átalakítani az életünket – ehhez belül, magunkban kell tudnunk először átalakítani valamit. Valamit, aminek addig talán a tudatában sem voltunk.

 A Csillagmeditáció egy olyan módszer, amivel mindez lehetséges. Gyakorlatilag egy vezetett meditációról van szó, ami nagyon kellemes.

 A Csillagmeditáció azonban jóval több annál, mint aminek első olvasatra látszik-hallatszik. A kedves kis fedőnév valójában komoly tudást és erőt rejt. Ez egy olyan tudatalatti oldás (blokkoldás, feloldás, feldolgozás, tisztítás, átminősítés), amely látszólag egyszerű módszerrel jelentős eredményeket képes elérni. Különböző módszerek, mint például pszichoterápia, hipnoterápia, agykontroll, relaxáció, stb. ötvözete, de mégis egy egyedülálló kezelés.

 Az alap kezelés három alkalomból áll. Ez a három alkalom szükséges ahhoz, hogy a tudatban megalapozzuk és stabilizáljuk azt, amire már lehet építeni. Ezt követően is bármennyiszer lehet végezni a Csillagmeditációt, korlátozás nincs. Az egyes alkalmak között minimum 7 napnak kell eltelnie (tehát több idő lehet, csak kevesebb nem, hogy a mély tudatba bevitt információ rögzülni tudjon). Egy-egy ülés minimum másfél órás, illetve maximum két órás időtartamot vesz igénybe.

 Egy ilyen ülés alkalmával először egy feltáró beszélgetés zajlik, amelyben megismerkedünk egymással és a problémás helyzettel, állapottal. Segíthet ebben a személyes születési képlet is, ezt külön megbeszéljük. Ezt követően egy rövid gyakorlattal célzottan megsegítjük a probléma gyökerének feltárását és a meditáció eredményességét, majd következik maga a meditáció. Ez egy nagyon kellemes, lazító, stresszoldó, nyugtató folyamat, amelyben elég hallani, hallgatni azt, amit mondok. Ősképekkel, szimbólumokkal dolgozunk, a pihenés és feltöltődés álcája alatt. A kezelést követően a hatás azonnali.

 A módszer bármilyen helyzet oldására, megoldására, feldolgozására alkalmas. Helyileg jelenleg Budapesten érhető el és hamarosan Tapolcán is. Időpont-egyeztetés privát úton történik (e-mail), illetve várólista van.

Árlista és aktuális részletek:

ULTRARÖVID TERÁPIA (R) – DISCLAIMER – JOGI NYILATKOZAT

Jogi nyilatkozat


Az Ultrarövid Terápia® egy – Dr. Buda László által kifejlesztett – önismereti-öngyógyító célú
módszer, amelynek legfőbb jellemzői az gyorsaság, mélység és a hatékonyság. Nem orvosi,
pszichoterápiás beavatkozás vagy alternatív/komplementer gyógymód. Nem támaszkodik
anatómiai és élettani ismeretekre, teljes mértékben mellőzi az orvosi/természetgyógyászati
jellegű diagnózisok használatát, nem foglalkozik gyógyszerek vagy gyógyhatású készítmények
javaslásával, forgalmazásával. Nem pótolja vagy helyettesíti az orvosokkal, gyógyszerészekkel
vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, kivizsgálást és
kezelést. Súlyos és/vagy sürgős fizikai és/vagy mentális betegségek fennállása esetén
szakorvosi és/vagy pszichoterápiás ellátás igénybevétele javasolt.


Az „Ultrarövid terápiás konzultáció” egy dramatikus elemekkel ötvözött önismereti
beszélgetés, melynek célja hozzásegíteni a klienst ahhoz, hogy érdemi felismerésekhez
jusson önmagával kapcsolatban, releváns érzelmeket éljen át, cselekvően átrendezze
szubjektív világa egy-egy területét, és mobilizálja belső hajtóerejét céljai, saját jólléte
irányába. A konzultáció csakis önkéntesen, megfelelő tájékozódást követő döntés alapján,
saját felelősségére vehető igénybe.


Az „Ultrarövid terápiás konzulens” olyan szakember, aki sikerrel elvégezte az ezirányú, Dr.
Buda László által vezetett vagy felügyelt képzést. Ezzel felhatalmazást kapott arra, hogy az
Ultrarövid Terápia® módszerét hivatalos szolgáltatásként gyakorolja. Az UT konzulens
(hacsak nincs ezirányú egyéb szakmai képzettsége) nem pszichológus, pszichiáter vagy
pszichoterapeuta, hanem egy másik emberre empatikusan ráhangolódni, őt saját felismeréseiben és döntéseiben adekvát módon támogatni képes személy, aki kellő
jártasságot szerzett az UT szemléletének és eszköztárának hatékony alkalmazásában.