ARIADNÉ STÚDIÓ – CSILLAGMEDITÁCIÓ BUDAPESTEN

2023. szeptemberétől megnyílt az Ariadné Stúdió Budapesten, a belváros szívében!

Az Ariadné egy meghitt, intim tér, ahol egyéni szolgáltatások és kis csoportos programok egyaránt folyamatosan működnek. Jelenleg az elsődleges szolgáltatás a Csillagmeditáció, ami egy egyéni oldási folyamat, de emellett lehetséges az asztrozófiai konzultáció és az Ultrarövid Terápiás konzultáció is.

2023-RA MINDEN IDŐPONT BETELT. A KÖVETKEZŐ SZABAD IDŐPONTOKAT 2024 JANUÁR ELEJÉN FOGOM KÖZZÉTENNI! KÉREM, ADDIG SENKI NE ÍRJON! KÖSZÖNÖM A BIZALMAT MINDEN KEDVES RÉGI ÉS ÚJ VENDÉGEMNEK!

CSILLAGMEDITÁCIÓ

A Csillagmeditáció egy nagyon kedves fedőnév, amely valójában egy igen mélyreható folyamatot takar, a tudatalatti ellenállások és blokkok kioldását, a tudat alatt működtetett negatív programok átírását jelenti. Ha bármilyen változásra, megoldásra van szükség, akkor ő lehet a megoldás. Egyaránt tartalmaz relaxációs, vizualizációs, meditációs és hipnoterápiás elemeket. Mindenki számára segítség lehet (kivételt képez, ha valaki komoly pszichés betegséggel él) és mindenki képes rá, nem szükséges hozzá semmilyen készség, képesség. Ez egy vezetett gyakorlat, ahol szimbólumokkal, ősképekkel dolgozunk és egyben segítségül hívjuk az aktuális kozmikus tér energiáit, vagy adott esetben a személyes születési képletet is. Először egy rövid konzultáció történik (ennek ideje kb. 30 perc, szükség esetén max. 45 perc lehet), majd maga a Csillagmeditáció következik.

Ha még nem voltál nálam és először jössz: ez esetben minimum három alkalomra kell jönnöd, úgy hogy az egyes alkalmak között minimum 7 napnak el kell telnie, de nem lehet több az idő 28 napnál. Ezt követően bármennyiszer lehet jönni, de az egy hét a minimum, két kezelés között, mert a tudatban zajló változásoknak ennyi idő kell a tartóssá váláshoz.

Ha már voltál nálam és elvégezted a három alkalmas alap ciklust: nincs határ, jöhetsz bármennyiszer, csak a 7 napos szünetet kell tartani!

A Csillagmeditáció az első alkalommal másfél óra, a következő alkalmak során is kb. másfél, maximum 2 óra lehet. Készülni nem kell rá semmivel, érdemes smink nélkül, vagy kevés sminkkel, kényelmes ruhában érkezni és előtte-utána sok folyadékot fogyasztani. FIGYELEM! AZ ALKOHOL ÉS TUDATMÓDOSÍTÓ SZEREK HATÁSA A KEZELÉS ELŐTTI MINIMUM 24 ÓRÁBAN SZIGORÚAN TILOS!!!

ULTRARÖVID TERÁPIA (R)

Az Ultrarövid Terápia egy alkalmas konzultáció, ahol beszélgetés történik. Ideje kb. 60-90 perc. Bármilyen témát lehet hozni. Ez a konzultáció segíthet, hogy az éppen zajló élethelyzetünkben, folyamatunkban előrelépés történjen, feloldódjanak megakadások, tisztuljon előttünk az önmagunkról alkotott kép. Ezt a lehetőséget elsősorban azoknak ajánlom, akik szívesen beszélnek, illetve élnek más önfejlesztő módszerekkel is.

ASZTROZÓFIAI KONZULTÁCIÓ

Ha a cél nem a változás igénye és egy helyzet megoldása, hanem konkrét kérdéseket szeretne valaki megbeszélni, vagy tisztábban látni önmagát a születési képletének tükrében, esetleg előrejelzést szeretne kapni, személyes útmutatót az elkövetkezendő időszakra, akkor ajánlom az asztrozófiai konzultációt, amely a személyes születési képlet alapján történő beszélgetés. Szükségesek hozzá a pontos születési adatok (születési hely, év, hó, nap, óra és perc – ha nem tudjuk az utóbbit, akkor ezt jóval előre megbeszéljük, mi a teendő ez esetben).

ÁRAK

Csillagmeditáció – 20.000.-

Ultrarövid Terápiás konzultáció – 20.000.-

Egyéni asztrozófiai konzultáció: 30-40 perc (csak online) – 5000.-

60 perc – 10.000.- (online vagy személyes)

90 perc – 15.000.- (online vagy személyes)

BEJELENTKEZÉS

onismeretikerdes@gmail.com

Szeretettel várom minden kedves Sorsútitársamat! <3