Vége a hatalmi játszmáknak! – Nap-Plútó kvadrát Jupiter-Uránusz együttállással

Vasárnap pontosodik be a már most is nagyon aktív Nap-Plútó kvadrát, ugyanakkor, amikor a Jupiter és az Uránusz együttállása is. Egy hosszú folyamat tetőpontjához, végkifejletéhez érkeztünk!
A Nap tegnap elhaladt az Al Rischa csillag alatt, ami a Halak legfényesebb csillaga, az összegzés, számvetés ideje. Az elmúlt időszak folyamatában e napon végképp átláthattunk működéseket, megérthettük egészében a folyamatokat, ráláthattunk a játszmákra és összefüggésekre.
A Nap az irányítás, a vezetés, a Plútó a hatalom. Ráláthatunk arra, hogy mennyire éljük ezen lehetőségeinket. Ráláthatunk arra, hogy ki hogyan vezetett meg, hogyan manipulált, hogyan befolyásolt, hogyan gyakorolt hatalmat felettünk és kiléphetünk a játszmából.
Ebben a folyamatban, most kollektíven az zajlik, hogy egy olyan ébresztőt kapunk mind, ami képessé tesz arra, hogy ne csak meghalljuk a szívünk tiszta szavát, hanem éljük is azt az anyagban! Ám ehhez az szükséges, hogy feldolgozzuk és meggyógyítsuk azokat a sérüléseket a múltból, a gyermekkorból, amikor mások hatalmat gyakoroltak felettünk, bántalmaztak, megaláztak, megszégyenítettek, igazságtalanul bántak velünk, vagy leuraltak és a saját igazukat, vagy erejüket próbálták fölénybe helyezni. Mostanában, a vízöntő Plútó segítségével ezeket a mély, tudatalattiban rejtőző, elnyomott, elfojtott tartalmakat tudtuk kitisztítani és gyógyítani és ez még tovább fog zajlani. A Nappal való kvadrát most tiszta rálátást hoz ehhez saját mélységeinkre! Feltárulnak a legfájóbb, legmélyebb titkok és rejtett minőségek, hogy ebben a fényben gyógyuljanak és transzformálódjanak!
Mindez elhozza azt, hogy a múlton túllépve, saját erőnkre és hatalmunkra ébredve, már magabiztosabban, tudatosabban, stabilabban, nagyobb önbizalommal élhetjük életünket és ki merjük fejezni nyíltan és egyenesen azt, amit valójában érzünk, gondolunk, vágyunk, akarunk! Ez szükséges ahhoz, hogy a bennünk élő isteni fényszikra éljen és megvalósítsa magát az anyag szintjén is, a földi hétköznapokban!

Zentai Anna

Kép: Pinterest