2017. július 27. csütörtök

2017. július 27. csütörtök

áldás

A Nap, a Mars és a Rák csillagkép Al Tarf csillagának együttállása látható most az égbolton. (Nap-Mars 02:58-kor egzakt, figyeljünk álmainkra!). A Nap, mint a Cselekvő Én, a tiszta rálátás, a feltétlen szeretet és az önirányítás szimbóluma, a Mars, mint erő és akarat, nyílt, bátor és egyenes magatartás, szellemi önlegyőzés és új kezdet ereje jelenik meg ebben az együttállásban. Az Al Tarf csillag a befogadó tekintet fényeként van jelen – vagyis most kiemelten fontos, hogy a külvilágból, másoktól mit fogadunk el, mit engedünk meg, mire nyílunk meg és mire nem! A Rák a belső otthon csillagképeként a lelki önazonosságról, az önmagunkban való otthonlét állapotáról mesél nekünk. Bármilyen impulzus éri lelkünket, csak rajtunk múlik, hogyan reagálunk ezekre. Ami jól esik a lelkünknek és elégedettséggel, békével tölti el bensőnket, arra érdemes megnyílni. Amivel úgy érezzük, hogy nem tudunk azonosulni, azt pedig érdemes kint hagyni. Az energetika egyszerű működése, hogy ha egy felénk érkező energiát nem fogadunk be, akkor az ottmarad a kisugárzó félnél.

Megjelenhetnek ezekben a napokban cselekvő, új kezdetek, a szeretet őszinte, nyílt sugárzása, tenni akarás, illetve az önálló sorsirányítás egy új aspektusa. Ráláthatunk – múltbéli tanulságok által – arra, hogy eddig mennyire engedtük át másoknak az irányítást, a döntéseinket. Megújult vitalitással indulhatunk új, teremtő, kreatív, napsugaras utakra, ahol már tudható: mi magunk vagyunk a teremtők, így csak arra kell figyelnünk, hogy életkedvünket, örömünket, pozitívságunkat megőrizzük és beengedjük a fényt, a melengető napsugarakat! Ezt a fényt, ezt az erőt fogjuk majd magunkkal vinni a sötét téli hónapokra is, amikor nagy segítségünkre lesz, a hideg-rideg időkben is.

A Hold emellett ma a Szűz csillagkép alatt járva a múlt rendezést, az idejétmúlt hitrendszerektől, magatartásformáktól való ellépést, az útra indulást segíti számunkra.