2017. július 28. péntek

2017. július 28. péntek

búza virág

A Hold a Szűz csillagkép alatt a belső munkákat, a rendezgetést, az aratást teszi napirendi ponttá. A Nap és a Mars már a Jászolhoz közeledik (Preasepe csillaghalmaz), így belső világunkban lassan haladunk a Megváltó Fény megszületése, az isteni minőség napvilágra kerülése felé. A Nap vasárnap, a Mars hétfőn vonul majd el a Jászol csillagai alatt.

A Vénusz és a Szaturnusz halad jelenleg a Tejúton, így most általuk éljük meg a beavató élményeket. Emberi kapcsolatokban, párkapcsolatokban, vágyakban, művészi élményekben, bizalom és biztonság megélésében, szépséggel és harmóniával, félelmek meghaladásával kapcsolatos élményekben, céltudatosságban, önfegyelemben, szorgalomban és kitartásban, türelemben és alázatban. A Vénusz ma áll együtt Nimród Saiph csillagával, amely az égi íjász egyik lába, lábfeje, a hagyományban pedig a kard markolata. Lépésnek, de akár stabil lábakon állásnak is ideje lehet, igen termékeny, alkotó, bőséget hozó energiákkal körülvéve.

A mai napon több fontos meglátásra, szintézisre juthatunk, segítő, támogató, harmóniába hozó erőket kapunk mindennapjainkhoz.