2016. július 12.

Július 12. kedd

Pierre the III

A Nap ma vonul el az Ikrek legfényesebb csillaga, Castor alatt – ma kerülnek hát megvilágításba a halandó, változó minőségek az életünkben. A Vénusz reggel belép az Oroszlán jegyébe, így az érzelmes Hold után a tetterős Nap fogja uralni őt. Szerelmeket, vágyakat és művészeteket tekintve, ideje jön a múltba tekintésnek, a rálátásnak, saját tetteinkből való tanulásnak, ösztönök uralásának, életörömök megélésének, feltétlen szeretetnek. Az emberi kapcsolatok működésére tisztábban láthatunk rá, sorsunk irányítását kezünkbe vehetjük e téren.
Napközben érdemes elmerengeni azon, mi is jelenti számunkra a valódi szabadságot – és kinek a lelkét érezzük leginkább? Kire, vagy mire tudunk lélekben ráhangolódni, mivel tud azonosulni a lelkünk? Amikor Én és Te lélekben egyek vagyunk és ezt szabadon, tisztán kifejezhetjük, megélhetjük – nincs ennél nagyobb csoda. Ennek a csodának a megélésére, átérzésére hív ma az élet, a kiteljesedés, kiegészülés igényével.
Délután – kora este beszélgetések, eszmecserék ideje van, de nem csak földi szinten. A Hold egész nap az Angyali Szűz csillagai alatt halad – ez a nap így ismét erőteljes csatornákat nyit meg az angyali birodalmakkal, bőséggel áramolhatnak a jelek, üzenetek. Az angyalainkkal való értekezés most könnyen, intenzíven működik.
ZenTaiAnna