Szívnyitás és Célratartás

Szaturnusz-Antares együttállás – Szívnyitás és Célratartás

riseearth pcom

Július 30-án és augusztus 27-én válik egzakttá a Szaturnusz bolygó és az Antares csillag együttállása. Ezt a hosszan elhúzódó folyamatot már jócskán érezzük – a szívnyitás idejét éljük most kiemelten. A szaturnuszi energetika rámutat azokra a dolgokra életünkben, amelyek valóban hordozzák magunkban az isteni fényt, amelyek időtálló, valós értékkel bírnak számunkra. Rámutat félelemből magunk köré szőtt határainkra, melyek által nem mertünk eddig a szívünkre hallgatni, így minden erőnket összeszedve, a bátorság erejével, a komfortzóna elhagyásával átléphetjük az eddig volt határokat, hogy új, magasabb életminőségbe érkezzünk. Az Antares a Skorpió csillagzat szíveként a legmélyebb, legerőteljesebb, elementáris szeretet-erőkkel sugározza, ahol az egó eleve halálra ítélt, szinte semmit nem tehet a mélyről feltörő érzések ellen – eljött hát az ideje, hogy rálássunk, mennyire féltünk eddig megnyitni a szívünket, egyáltalán: mi által, ki által is érzünk igazán mély, elemi szeretetet, szerelmet?
Ebbe a folyamatba augusztus elejétől bekapcsolódik a Mars is, aki óriási lendületet, akaraterőt, bátorságot, energiát, elánt visz az ide kapcsolódó megélésekbe (lásd: https://www.youtube.com/watch?v=zPonioDYnoY )
A legnagyobb alázattal az égiek ajándékai, áldásai felé, most a szeretet törvényét tanuljuk.
Mindeközben az Antares csillagra a Nyilas tartja íját és a vele szemben lévő égi képen megjelenik Nimród is, az égi íjász – üzenetük, hogy azt vegyük célba, ami igazán a szívünk szerint való!
Paksi Zoltán mondását idézem: „Semmi nem fontosabb a Szeretetnél!”

https://www.youtube.com/watch?v=au2bg-yCXW0

ZenTaiAnna

Kép: riseearth.com