2015. október 29.

Október 29. csütörtök – A Hold a Fiastyúk csillaghalmaz alatt vonulva (különösen 7 és 10 óra között) útjának legtermékenyebb ciklusát adja – most minden szinten a termékenység, a bővülés, a gyarapodás idejét éljük. Érzéseinkkel a bőség mágiáját varázsolhatjuk kapcsolatainkba. Később, a Bika feje alatt járó Hold már a szellemi termékenység időszakát üzeni – szellemi munkában ez a lehetőség nagyszerűen kihasználható.
A Merkúr ma áll együtt a Szűz legfényesebb csillagával, a Spicával, amely az Angyali Birodalmak Kapuja is egyben. Szellemi-kommunikációs szinten megnyílnak az angyali szintek, ideje jön, hogy beszélgessünk angyali segítőinkkel. Hétköznapi szinten, a jövő jegyében történő előrelépésekről szólnak most a beszélgetéseink, eszmecseréink.
A mai napon kialakuló égi háromszög (ún. T-kvadrát) csúcsain a Hold, a Szaturnusz és a Neptunusz foglal helyet. A lélek oldaláról a különbözőségek megtapasztalása és ezen túl a testvéri összefogás jelenik meg, de jó alkalom ez arra, hogy érzéseinket kifejezzük, szavakba öntsük. Másik oldalról ott áll az értékrendszer alakulása, egyre tisztábban látva-tudva a valódi értékeket, megerősítve (éppen az erőpróbák által) a hitünket. A feloldó erő az egységesülés – tudat alatt megbúvó folyamatok, rögzülések bukkanhatnak felszínre és oldódhatnak ki, hogy már ne sanyargassuk többé magunkat fájdalmas helyzetekkel, hogy feloldjuk a múltból hozott mintákat, a jövő érdekében. Az égiekben, a felsőbb világok gondviselésében bátran bízhatunk! A belső erőpróbák által – ha engedjük – még inkább emberré válunk, alázatossá és bölccsé.

Z. A.
Fotó: Dancs István