2015. október 28.

Október 28. szerda – A mai nap csupa tűz, inspiráció, emelő erő. Ami persze nem jelenti azt, hogy megvalósulása is van vágyainknak, késztetéseinknek – de fontos, hogy ezeket a késztetéseket megkapjuk, hogy valami elinduljon bennünk. Lehet az is, hogy valami úgy felizgat (akár feldühít), hogy lehetőségünk adódik megtanulni uralni a zsigeri ösztöneinket, irányításunk alá vonni saját energiáinkat, viselkedésünket és tanulni ebből. Ez az állapot nem tart sokáig, épp csak a megtapasztalás kedvéért köszön be. Az is lehet, hogy arra kapunk inspirációt, hogy a múltból tanulva rendezzük életünket, kapcsolatainkat.
A Hold ma a Kos csillagkép alatt jár, ami új tavaszt hoz a léleknek. Új kezdetek ideje ez, amikor arra is rájövünk, hogy a fény és az árnyék egyensúlya mennyire fontos a földi világban.
A Hold emelő fényszögei az Oroszlán alatt járó bolygóegyüttállással a szeretettel való táplálás inspirációját hozza! Ideje felismernünk, hogy amennyi fényt és szeretetet beleteszünk a kapcsolatainkba, annyi sugárzik vissza ránk is. A szeretet árasztásának inspirációiról szól a mai nap!

Apró adalék a hétköznapokhoz: amikor sütünk-főzünk, akkor az energiáinkat, jó esetben a szeretetünket is beleadjuk az ételbe. Ha szeretteinkre szeretettel gondolva alkotjuk meg étkeinket, az az étel nem csak jóleső, de gyógyító is lehet.

Z. A.