2015. október 30.

Október 30. péntek – A Nap továbbra is az Angyali Szűz csillagszárnyai alatt halad, emelő erőbe kerülve a szintén angyali Neptunusszal, aki a Vízöntő tisztító hullámainál jár. A jövőről szóló sugallatok, a lelket és az érzéseket-érzékelést mélyen érintő élmények idejét éljük. A Nap világosságát tudjuk most a lélek és a tudat legmélyebb szintjeire vinni. Legyünk figyelmesek arra, mi az, ami most igazán mélyen, érzékenyen érinti a lelkünk világát! Legyen az kellemes, vagy kellemetlen élmény, ennek célja az, hogy nagyságrendekkel tisztább, rendezettebb, szabadabb, jobb életet éljünk. Az égiek tehát inspirálhatnak mélységekbe hatoló megtisztulásra, vagy cselekvő átalakulásra, lelkileg stabilabb, tudatosabb létezésre.
A Hold a Bika fejétől a szarváig haladva, ma azt a szellemi erőt mozdítja meg bennünk, amellyel képesek vagyunk magasabb tudatállapotba felküzdeni magunkat. A Bika szarva égi antennaként a felsőbb világok üzeneteit is közvetíti ma az intuíción keresztül. Mindezt a képességet felhasználva, a feltétlen szeretet erejével vegyítve, a látható történések magasabb összefüggéseit keresve, ma új kapuk nyílnak meg.
A Szűz csillagképébe érkező Mars és az érzéki Vénusz együttállása által a női-férfi kapcsolódások most fontos élményeket, megértést is elhozhatnak. Az időtállóság, a valódi értékek is megmutatkoznak megéléseinkben, teremtő erőinkkel igazi kincseket varázsolhatunk.

Z. A.