2015. május 30.-31.

Május 30. szombat – 31. vasárnap – Olyan égi támogatásban van most részünk e napokban, ami a legnehezebb helyzetből is kisegít, a boldog napokat pedig még teljesebb ünneppé varázsolja. Teszi mindezt konkrét útmutatások, sugallatok, álmok, képek, előre mutató üzenetek formájában, érzékeltetve, hogy az életünk csodás emelkedésre képes, vagy máris efelé tart. 
Szombaton a Hold a Szűz csillagkép Angyali Szűznek is nevezett részénél jár, így még inkább nyitva állnak az angyali dimenziók kapui, szellemi segítőink erőteljes jelenléte, segítsége tapasztalható, megidézhető. A Nap és a Merkúr bolygó együttállása az esti órákban lesz(19 óra tájban), így ez az időszak egyrészt alkalmas arra, hogy teljesen egyértelműen, világosan kimondjunk fontos dolgokat, másrészt ekkor megvan a lehetőségünk, hogy teljesen tisztán és világosan rálássunk önmagunk és társaink működésére, a polaritásokra, vagy akár a jövőre is. Megértés és rálátás kíséri ezeket a napokat. Az együttállás mögött az Aldebaran csillag a magasabb minőségekben való létezés mikéntjére világít rá. Érdemes most gondolkodni a jövőn, tervezni, elképzelni.
Vasárnap már a Mérleg csillagkép alatt jár a Hold – a Zodiákus körön továbbra is a vizes Skorpió jegyében, így a hétvégén kifejezetten jól járunk, ha nem akadunk meg a felszínnél, hanem a látható mögötti, mélyebb, rejtettebb működéseket keressük! Bármilyen helyzetbe kerülünk, ne elégedjünk meg azzal, amit látunk, hallunk – a miérteket, az okokat is vegyük figyelembe! A Mérleg emellett üzeni, hogy lelkünk felkerül az égi mérlegre, amelyen megmérettetik a szív igazsága és a múlt dolgai is.
Ezen a napon igen mély lelki-tudati működésekre tudunk rálátni. Fényt és világosságot kapnak a legrejtettebb, legtitkosabb, mélyre temetett dolgok. Már előzőleg, de akár ma is jellemző lehet, hogy olyan dolgok derülnek ki, amik igen mélyen érinthetnek – hiszen most van lehetőségünk egy mélyebb önismeretre, meglátni saját mély tudati működéseinket, függéseinket és félelmeinket, amelyet ugyanezzel a tisztító-felfényesítő-felszabadító áramlattal ki is pucolhatunk! Ha valami nehezen érint – ne a másikban, saját magunkban keressük a gyökerét! Ha viszont jól haladnak a dolgaink, akkor most tudunk még több belső tartalmat, érzést, érzelmet, szabadságot adó erőt vinni ezekbe. Akárhogyan is, de most van ideje a világos kommunikációnak, a jövő mélységekben való, őszinte tisztázásának és annak, hogy jövőnket fényesebben lássuk, mint eddig.


Zentai Anna
Kép1: colourbox.com