Kérdések-válaszok

Kérdések – válaszok – a jelen napok álmairól és megéléseiről

Mostanában megdöbbentően sok kérdést, levelet kapok azzal kapcsolatban, hogy olyan emberrel álmodtok, akivel soha nem volt megvalósult fizikai kapcsolatotok, de álmotokban igen erős érzelmi tartalommal érkezik és csodálatos a vele való kapcsolódás. Ezt a helyzetet már olyan sokan írtátok le nekem, hogy a legutóbbinál szinte azonnal felpattantam a székből és máris tudtam, kit kell hívnom ez ügyben. Konzultáltam egy nagyon kedves barátommal, aki tisztánérző képességei által igen tiszta forrásból merít, sőt mi több, amit mondott, abban egy az egyben felfedezhetők a jelenlegi csillagállások és ezek üzenetei.
A folyamat, amit elmondott és amit az égbolton látok tükröződni, a következő:
Az elmúlt időszakban a női minőség nagyon komoly változásokon ment keresztül, magasabb szintre tudtuk emelni nőiségünket, felvállalni, hogy igazán nők vagyunk és minden ezzel kapcsolatos működést, megélést, képességet. Nemet mondtunk a férfi szerepekre és ezért a férfi minőség most egy egész más formában kezd megjelenni az életünkben. Kihelyeződött, kikerült, vagy magasabb szinten integrálódott bennünk. Még zajlik a férfi minőség kitisztítása, átalakítása bennünk, de már jelen van egy emelkedettebb nőiség. Ennek a megváltozott férfiasságnak is szerepe lehet, megjelenhet most az álmainkban.
Mindez szükséges ahhoz is, hogy a párkapcsolatainkat igazán jó alapokra helyezzük, építsük. A női-férfi őserőnek alapvető működései vannak, a szerepeket jó a helyükre tenni és ez már zajlik, vagy sokaknál le is zajlott, helyére került.
Most, amikor már elindultunk azon az úton, hogy beléphet, vagy már meg is érkezett az igazi társ és ezt a kapcsolódást kezeljük, alakítjuk, formáljuk – a következő lépés az lesz, amit az álmaink mutatnak. Ezek az álmok ugyanis rámutatnak arra, hogyan működtethetjük még magasabb szinten, magasabb minőségben a kapcsolatunkat! Tehát nem az ott megjelent személy a konkrét üzenet, hanem az, amit elhoz, amit az álomban képvisel! Vagyis az az erős érzelmi, belső tartalom, lelki kapcsolódás, amelyre építhetjük a kapcsolatunkat és ami alapján működtethetjük. Illetve további, még emellett megjelenő minőségek, amik szintén rámutatnak arra, hogyan is érdemes együtt élni, működni a társunkkal.
Az égbolton a férfi minőség megjelenítője a Mars, aki most ér a beavató Nimród csillagkép alá. Hármas együttállásban van a világosságot adó Nappal és az információáramlást jelképező Merkúrral, az Ikrek jegyében, így a különbözőségek megtapasztalása által szerzünk most tapasztalatokat, értünk meg fontos működéseket. Mögöttük a Bika szeme, az Istenek Útjára néző Aldebaran csillag adja a meglátását, tisztán látását, érzékelését annak, ami a magasabb szintű létezést, kapcsolódást jelenti. Mindez teremtő fényszögben áll a Neptunusszal, ami a lelkünk legmélyének jelölője és a Vízöntő jövőbe ömlő vize alatt a legmélyebbre rejtett működések letisztításáról szól, a jövő érdekében. Most oldódnak hát ki azok a mélyebb minőségek, amik eddig rejtetten hátráltatták, gátolták azt, hogy teljességben, felszabadultan, a ránk szabott, igazi szerepben működjünk egy kapcsolatban. A Neptunusz által nem elég mélyre ásni… még mélyebbre és még mélyebbre érdemes! Az Aldebaran által pedig nem csak álmaink, de érzékelésünk is tisztán mutatja azt a szebb jövőt, amit elérhetünk, ha az általa megmutatott minőségeket követjük!


Zentai Anna

2015.05.27.