2015. június 01.

Június 01. hétfő – Ismét lágyulnak az érzelmek, ahogyan a Vénusz lassan a Rák csillagkép befogadó, megnyíló szeretetet jelképező, első ágához ér. Kedden éri el a Rák első csillagát, de innentől már érezhető, hogy érzelmi-szerelmi-párkapcsolati szinten, művészetekben és női minőségben eljön a fogadás ideje. Az sem mindegy, hogy mit és hogyan fogadunk be – az Ikrekben az elmúlt időszakban megtapasztaltuk a különbözőségeket, most ez alapján dönthetjük el, mire nyílunk meg.
A mai nap a lelki átalakulások és az érzelmi otthonra találás – meghittség, harmónia jegyében telhet. Napközben megmutatkozik, mi a helyes, mi igaz, a jövő szempontjából! Estére válik fontossá, hogy észrevegyük, hova tettük félelem-küszöbeinket és összeszedjük erőnket ezek átlépéséhez. Az is lehet, hogy egyszerűen csak koncentráltabbak leszünk, minden apró részletre figyelmesen, mégis érzékelve a magasabb törvényszerűségeket. Hitünk megerősítése, a hétköznapi életben való alkalmazása, újra időszerű.
(Előzetes: kedden 18:20-kor telihold, a Zodiákuson az Ikrek-Nyilas tengelyen, az égbolton a Bika-Skorpió csillagzatokat összefonva.)

Zentai Anna