2015. január 16.

Január 16. péntek – Ez a nap kiemelten idejét hozza annak az ütős, mélyreható, de nagyszerű lehetőségnek, hogy a félelem helyét a szeretet vegye át, hogy a szeretetben megerősödve leszámoljunk minden olyan árnyoldalunkkal, egó-játszmával, amely a félelemből eredt! Érzékelhetővé válnak azok a lelki-érzelmi határkövek, amelyeken túllépve megnyithatók a szívek. 
Ha valami a mai napon fáj, rosszul esik, kellemetlenül érint, akkor vegyük azt lehetőségnek arra, hogy felkutassuk ezen érzés eredőjét és feloldjuk, megszüntessük a belőle kinyújtózó, lehúzó csápokat. Ne álljunk meg a legelső, kézenfekvő válasznál!!! Menjünk tovább és még tovább! Valószínű, hogy olyan eredményt fogunk találni, aminek valójában köze sincs az éppen aktuális, felszínen történő dologhoz, sem annak múltjához! Valami egészen más, sokkal személyesebb, sokkal mélyebb eredőhöz kell jussunk és ezt most tudjuk igazán megtisztítani! A lelkünk mélyéig szabaddá tehetjük magunkat. Sokat segít most az, hogy felkutatjuk, HOL bomlott meg az eredendő egység?
Sok mindent teszünk puszta félelemből, úgy, hogy nem is vagyunk tudatában. Félünk attól, hogy nem ismernek el, hogy nem szeretnek, hogy ismét sérülünk, mint régen. Ezért képesek vagyunk akár feladni önmagunkat és olyan képet mutatni kifelé, amit mások látni szeretnének. Hibás választás. Ha merünk megnyílni, igaz önvalónk szerint viselkedni, cselekedni, azzal nem csak igaz szeretet fog tükröződni felénk a társainktól, hanem példát mutatunk nekik is.
Sok álom foszlik most szét, hogy a valóságban megélhető teljesség elérkezzen. Ilyen ez a nap is.


Zentai Anna