2015. december 01.

December 01. kedd – A Vénusz bolygó az Angyali Szűz csillagai közé ért, így mostantól ismét aktívabb a kapcsolat angyali segítőinkkel. A női minőség tisztaságát, a harmónián és szépségen keresztüli angyali, tiszta minőséget érzékelhetjük.
A Nap kedden halad el az Antares csillag, vagyis a Skorpió szíve alatt – ezekben a napokban a cselekvő átalakulás ideje van, a legmélyebb szeretet jegyében. Gondoljuk végig, mik és kik azok, amiket és akiket igazán mélyen szeretünk? Ahhoz, hogy ezen dolgokkal, minőségekkel vagy társainkkal jól működjünk együtt, meglehet, változások kellenek és most van ideje az igazán nagy átalakulásoknak, átalakításoknak.
A Hold álmaink idején még a Rák ollójánál halad, így álmaink üzenetében a leválás, az elengedő szeretet van jelen. Napközben már az Oroszlán csillagkép lehajló feje alatt vándorol a Hold – ez a nap tökéletes lehetőség arra, hogy rálássunk múltbeli (akár tegnapi, akár 10 évvel ezelőtti, akár ezer évvel ezelőtti) cselekvéseinkre és tanuljunk belőle. Haladunk, egyre inkább, a szeretet irányába!

ZenTaiAnna