2015. december 03.-04.

December 03. csütörtök – 04. péntek – A Hold csütörtökön az Oroszlán csillagzat alatt haladva, a szeretetteljes irányítás idejét mutatja. Önuralomnak, múltból való tanulásnak, sorsunk irányításának ideje van. A nap első felében még az elengedés, a másodikban már az inspirációk, az áttörések, a megújulás és a küldetés felé emelkedés kaphat szerepet.
Pénteken a Hold a Szűz csillagképbe lép, ahol a hajnali-reggeli órákban együttáll a Jupiterrel. Lelkünk, érzéseink kiterjedőek, segítő szándékunk, elfogadásunk megnő. Ez a nap egyaránt hozhat új elindulást, megnyílást és a múlt lerendezését is. Ma egzakt a Merkúr és a Jupiter teremtő fényszöge is, amely az igazság és őszinteség szerinti megnyilvánulások idejét üzeni! Még ha nehéz is, ha félünk is, akkor is érdemes most meglépni ezt, hiszen ez nyit új kaput a teljességre! A magasabb működési elveket most megérthetjük, kreatív oldalunk pedig írásban, beszédben is megnyilvánulhat. Legyünk őszinték önmagunkhoz és másokhoz is!
A Nyilas jegye mögött a Kígyótartó csillagkép ragyog, ahol a két kígyó (illetve a kígyó két különböző része) üzeni, hogy az egész-ség érdekében a testet és a lelket egyaránt gyógyítani kell. A gyógyításnak, gyógyulásnak, az egészség helyreállításának ideje van. Szenteljünk saját magunkra is időt, energiát, adjuk meg a gyógyulás lehetőségét olyan formában, ami nem rombol, hanem valóban segít! (Lásd: természetes és alternatív gyógymódok.)
Ebben a témában ajánlom az alábbi hanganyagokat: (Bővebb tájékoztatás itt: http://www.asztrozofia.hu/index.php/reflaxacio )
Gyógyító meditáció (akár megelőzés, regenerálódás, jobb alvás érdekében is): 
https://www.youtube.com/watch?v=j2smivRDSxQ
(Nem csak) Allergia kioltó meditáció:
https://www.youtube.com/watch?v=-2EvBwL8Ikg

 

ZenTaiAnna