Így indul a június! – 2023. június 01. csütörtök – 02. péntek

Június rendkívüli energiákkal érkezik és hatalmas lehetőségeket tartogat a fejlődéshez!

Nagyon intenzív és különleges időszak előtt állunk, amelyről már elkészült egy hosszabb videó anyag, hamarosan közzétesszük az Új Egyensúly oldalon!

Június elsején két lassú haladású, nagy erejű bolygó is meghatározó fényerőket hív meg: a Szaturnusz a Sadalachbia csillaggal, a Jupiter pedig a Mesarthimmal áll együtt! A két bölcsességbolygó egyszerre idézi meg a tisztítás, felszabadulás és a tudatosság, a szellemi erők energiáit. Célba venni azt, ami az igaz szeretet, a hit és szellem erejével minden mást legyőzni, minden máson felülemelkedni, a terheket, a gátló hiedelmeket, az önhazugságokat és önszabotázst letenni, mind időszerű.

Június 2 rendkívül erőteljes nap. Az isteni önvalónkat jelképező Nap megérkezik a Nimród (Orion) csillagképbe, így mindannyiunkban felébred az az uralkodói minőség, amely eleve bennünk él, amely sorsunk, életünk irányításához szükséges. Elindul egy folyamat, amely szól megvilágosodásról, saját működésünkre való rálátásról, igaz önvalónk és az isteni minőség, illetve az igaz szeretet felvállalásáról. Ugyanekkor a Mars megérkezik a Rák csillagképen belül a Jászol (Preasepe) csillaghalmazhoz, amely a Megváltó Fény Születésének helyszíne. A férfi minőségben most születik meg a megváltó eszme, a megoldó gondolat! Nagy erőkkel dolgozhatunk a valódi otthonteremtésen – a belső hazataláláson.

A Vénusz is megérkezik pénteken a Rák csillagképbe és annak első ágától alkot trigon fényszöget a Neptunusszal. Mély lelki késztetést, érzelmi inspirációt érezhetünk e napokban. Egyik oldalon az lehet a kérdés, hogy mire nyílunk meg? Meg merünk-e nyílni arra, ami VALÓJÁBAN a szívünk vágya, igénye, akarata? Illetve olyan kérdés is felmerülhet, hogy merünk-e nemet mondani arra, ami nem az? Itt a szív diktál, de az egó dönt, saját fejlettségének függvényében. A másik oldalon a mély összefüggésekre való, tiszta ráérzékelés lehetősége adatik meg. Visszatérő helyzetek, lehetőségek érkeznek, hogy kitisztuljon előttünk a kép önmagunkról és a lélek beteljesítse igaz vágyait. Az igaz és valódi érzelmeket, a lélek valódi vágyainak késztetéseit tudjuk megfigyelni. Kapcsolatokban érzelmi elmélyülést, művészi munkában erős ihletettséget is tapasztalhatunk.

Zentai Anna