Telihold az erőink uralásáért! – 2023. június 04.

A vasárnapra virradó reggelen érdemes lesz megfigyelni hajnali – kora reggeli álmaink üzenetét! Ekkor pontosodik be ugyanis a telihold (05:43-kor) és álmaink is szimbolikusan mutatják annak egyéni, személyes vonatkozásait!

A Nap éppen elhagyta az Aldebaran csillagot, de még az ő hatóköréből az isteni minőség meglátását, az előrelátást, a jövőbe tekintést, a szeretettel és szerelemmel való egymásra tekintés üzenetét hozza! Alatta a Nimród csillagzat íja, a szellemi fegyver, mellyel fényt, világosságot adhatunk át! A Nap a Bika szarvainál halad, amely a magasabb minőségbe emelő szellemi erőnk! A Hold ekkor az Antares csillag erőit tovább hozva, a Skorpió csillagzat felett, a Kígyótartó alatt járva kapcsolódik a Nappal. FÉNYT VINNI A TUDATOS ÉS TUDATTALAN VILÁGAINKBA – mindez most együtt van jelen, összekapcsolódik, együttműködve nyit meg egy új, magasabb szellemi dimenziót!

Szintlépés lehetősége rejlik e telihold időminőségében, teremtő erőinket van ideje visszavenni, kézben tartani és tudatosan működtetni! Ideje van gyógyulásnak, felismeréseknek és szeretettel való teremtésnek.

Zentai Anna

Kép: Stellarium csillagászati program