Hagyd nyitva a lehetőséget arra, amire nem számítasz! – Uránusz-Jupiter együttállás

Ha te is úgy érzed, hogy minden olyan kiszámíthatatlan, fura, lebegő lett, és már a sokadik újratervezésben vagy, de az sem biztos, akkor ez nem véletlen… Közeledik a nagy tavaszi tetőpont, többek között az Uránusz és a Jupiter együttállásával (április 21, de már most él) és sok más erőteljes energia is most fog tetőzni a tavasszal, mindez pedig nem más, mint egy új idő, egy új élet előszele, maga a változás, a felszabadulás!

Ez egyáltalán nem zavaros, nem bizonytalan, hanem éppen ez az, ami most a természetes. Csak már annyira megszoktad a régit, és nincsenek tapasztalataid az újról és magáról a folyamatról, hogy talán még szavad sincs rá, vagy nem jól azonosítottad eddig.. Gondolj csak arra, hogy amikor az életedben változás történt eddig, akkor ez hogyan is zajlott – a változás lényege, hogy a régi már nincs itt, az új meg még nincs itt, egy köztes létben vagy, ami már nem a régi, mert az szépen, folyamatszerűen tisztul ki a térből és az új még nem töltődött be teljesen, még folyamatban van az is… Hiszen évezredes vacakságokat (és magát a bezártságot, a szűkösséget!) hagyunk magunk mögött és annyira megszoktuk, hogy már eggyel kevesebbel élni is fura… már az eddig megálmodott vágyképekből egy kicsi megérkezése is fura, még nem tapasztalt, új minőség… Ha láttál már olyan kísérletet, amelyben homokszemeket rezgetett mandalává a zene és láttad, hogy egy gyönyörű mandalából úgy tudott új formálódni, hogy az előző szemcséire esett szét, akkor tudod, hogy miről van szó. Ha építettél gyermekként játékvárat és aztán csaptad szét egy kézzel, hirtelen, nagyot kacagva – akkor tudod, mi történik. Jelentem: a kacagás, a nevetés itt nagyon fontos összetevő! Az Uránusz ugyanis a Merkúr magasabb oktávjaként a könnyedséget, a játékosságot, az őrültséget, a bolondozást, a nyitott, szabad állapotot idézi meg, aminek például kitűnő megteremtője a humor!

Ezen az alapállapoton rezegve tudod most könnyen megélni és akár segíteni is a folyamatot! Nem csak az Uránusz, hanem maga az ÉLET, a teremtődés legtermészetesebb állapota az ÁRAMLÁS, amelybe, ha belekerülsz, akkor azt tapasztalhatod, hogy hirtelen minden olyan szépen kisimul, elnyugszik, megindul, megoldódik, kitisztul… Egészen addig, amíg görcsölsz és szorongsz, a folyamatokat megakasztod ezzel a rezgéssel. Ám abban a vibrációban, amikor áramlásban vagy, jelen vagy, spontán vagy, játékos vagy – meglepő módon minden működni, élni, teremni, oldódni kezd!

Különösen vonatkozik ez most a pénzügyi helyzetedre és a párkapcsolataidra. Az Uránusz-Jupiter együttállás uralkodója a Vénusz, mivel a Bika jegyében találkoznak (ősbizalom, termékenység, harmónia, emberi kapcsolatok, testiség, az anyagi létezés minden örömének megélése). Alacsony szinten akkor rezgetjük ezt az energiát, ha még van bennünk megfelelési kényszer, vagy másoktól átvett, idegen tudatalatti program, például szűkségtudat, vagy fel nem dolgozott veszteségélmény. Mindezek miatt félhetünk attól, hogy nem vagyunk biztonságban – holott valójában ez a félelem illúzió, nem valóság, hanem a múlt fel nem dolgozott emlékeinek maradék rezgése, amit érzékelünk! Tehát ha ilyet tapasztalsz, keress módszereket, eszközöket, segítőket ennek feldolgozására és feloldására! Magas szinten akkor vagyunk, ha mindezeken már felülemelkedtünk! Amikor képesek vagyunk áramlásban, megengedésben, a jelenben lenni! Amikor NYITOTTAK (!!) vagyunk! Nyitottak az új lehetőségekre! Arra is, amire nem is gondoltunk még! Ha nem számítgatunk, nem agyalunk, hanem ezeket elengedve ÉLÜNK!!!!!

Most ideje feladni a kiszámíthatóságot, a tervezést, de még az újratervezést is! Nem baj, ha vannak lehetőségek a tarsolyban. De mi van, ha még az újratervezést is elengednéd? Meglehet, hogy teret nyitva magadban az Életre, sokkal nagyobb csodákat tapasztalnál, sokkal gyorsabban, hamarabb és könnyebben, mint azt hitted! Az Uránusz-Jupiter a hited szabadsága! Elég, hogy szabadon hiszel! Hogy felfelé kapaszkodsz, nem kifelé! Az anyagban meg majd megmutatkozik a legjobb, ha engeded…

Mi van, ha a szorongást lecserélnéd áramlásra? Figyeld meg: teret kapna az ALKOTÁS, ami meg fogja hozni a bőséget, teret nyernek a meglepetésszerű, váratlan lehetőségek is!

Üdvözöld a kiszámíthatatlanságot, mert ez sodor oda, ahol a helyed van – sehova máshova nem lehetséges eljutnod!

Zentai Anna

Kép: Pinterest