Figyeld a jeleket!

Figyeld a jeleket!

20171111_084516

Ha olyan helyzettel találkozol, amivel dolgod van, akkor minden összefog érted és szellemi segítőid jelekkel üzennek, mutatják az irányt, ami felé tartani érdemes. (Ha úgy érzed, hogy nem hiszel ezekben, ha nem foglalkozol velük, akkor gondolj arra is, hogy a szellemi segítőid között vannak a már elhunyt szeretteid is (sőt, a még meg nem született gyermeke/i/d is), így ezzel tőlük is elfordulsz.) A jelekben tehát tökéletesen megbízhatsz! De mik lehetnek ezek a jelek?

  • Valójában minden az, ami körülvesz. Egy óriási nagy jelképrendszerben élünk. Az “amint kint, úgy bent” elve ezt fogalmazza meg. Bármi történik körülötted, az is jelzés – a történés is, a szereplők is, a díszlet is, minden.
  • Az emberek, városok, utcák neve – akikkel találkozol, hirtelen összefutsz, akiről hírt hallasz. (A nevek fejtegetésében nem ajánlom a névszótárakat. Ellenben itt van nekünk a teremtés nyelve, a mi gyönyörű magyar anyanyelvünk. Érdemes betűnként, szótagonként végiggondolni a megjelenő neveket, asszociálni velük más szavakra.)
  • Anagrammák. Bármilyen felirat, szó, név, cím, stb., ami jelzésként gyakran jön – de megváltoztatott betűrenddel.
  • Minden olyan mondat, kijelentés, amikor hirtelen az az érzésed támad: “ez egy jel”! Az ilyen érzetek, aha-élmények eleve mutatják, hogy jó úton jársz, jól látsz, jól értelmezel valamit.
  • Számok. A legkönnyebb az ismétlődő számokra, számsorokra felfigyelni. Ezek fejtegetéséhez Doreen Virtue: Angyali számok c. írásait ajánlom (www.angyalforras.hu)
  • Növények és állatok, mint szimbólumok. Minden élőlényt a saját tulajdonságai alapján érdemes vizsgálni, fejtegetni. Minden, amit tudunk róla, átvitt értelemben, vagy egy az egyben, saját magunkra, vagy megéléseinkre, aktuális állapotunkra is igaz lehet.
  • Zenék. A dalok legtöbbször magukért beszélnek, különösen, ha szöveg is van hozzá. Ébredhetünk egy adott dallal, kaphatunk zenét álomban, vagy akár nappal is.

Érdemes azt is megfigyelni, hogy ha kimozdulsz otthonról, még jobban jönnek a jelek! Amint a megszokott környezetedtől eltérő helyekre utazol, a jelek sűrűsödni, erősödni fognak, ilyenkor még több jelet tudnak eléd tenni az égiek.