Egyéni szolgáltatások

Fotó: Varga Móna – Fényképész

Kedves Vendégeim!

A jelenleg elérhető szolgáltatásokra jelentkezni az onismeretikerdes@gmail.com címen lehet. Mivel folyamatos túljelentkezés van, így előre egyeztetéssel és várólistával dolgozom. Csillagmeditációra az idei évben már nem lehet jelentkezni, a többi szolgáltatás még elérhető. Lélekemelő programra várólista van.

ÚJ! ‘LÉLEKEMELŐ’ Komplex személyes megoldó program – 45.000.-

Tartalma: előzetes e-mailes egyeztetést követően részletes Tarot és rövid asztrozófiai elemzés és előrejelzés, melyből kiderül az elakadás háttere, gyökere, ezekről egy részletes, gépelt elemzés készül, amit a vendég e-mailben megkap. Az elemzésből kiderül az is, hogy milyen módszerek, vagy konkrét dolgok segíthetnek az elakadás feloldásában, megoldásában. Erre épülően lehetséges a további kezelési folyamat: akár személyes növényi esszencia készítése, és/vagy online, vagy személyes találkozás keretében egy alkalmas tudatalatti blokkoldó gyakorlat (kb. 50-60 perc). (Ha már jársz hozzám Csillagmeditációra, akkor elég emellé egy részletes feltáró elemzést kérned, ennek értéke 15.000.-, illetve, ha mutatkozik az esszencia szükségessége, akkor ezt is kérheted, ez külön megbeszélést igényel.)

Csillagmeditáció – 25.000.-

Csak személyesen történő egyéni ülés, meditációs gyakorlat. Időtartama kb. másfél óra. Korlátlanul végezhető, de ha valaki még nem járt nálam, akkor az első két alkalom az alapozó gyakorlat, így minimum 3 alkalomra jönni kell. Az egyes alkalmak között minimum 1 hétnek kell eltelnie. Alkohol és tudatmódosító szer fogyasztása az egyes alkalmak előtt szigorúan tilos! A Csillagmeditáció véleményem szerint és az eddigi tapasztalatok ismeretében is a leghatékonyabb módszer bármely elakadás megoldására.

Regressziós utazás – 25.000.-

A jelen élet fontos fordulópontjaihoz visszavezető, az idővonalat és mélyebb programokat átíró gyakorlat. Minimum 5 Csillagmeditációs ülést követően végezhető, melyben a meditáció mélyebb idején beszélgetünk is. Időtartama kb. 90-120 perc.

Ultrarövid Terápiás konzultáció – 20.000.-

Csak személyesen történő beszélgetés, konzultáció, amelyben a jelen elakadásainak hátteréhez visszanyúlva, az ehhez kapcsolódó legfontosabb élményeket, érzéseket írjuk át. Itt elsősorban a vendég az, aki beszél. Időtartama kb. 60-80 perc.

Személyes asztrozófiai konzultáció – 30 perc: 5000.- 60 perc: 10.000.-

Online, vagy személyesen történő beszélgetés, melynek során megvitathatóak a jelen kérdései és a születési asztroszkóp képletet vizsgáljuk. Legfeljebb egy évre vonatkozó előrejelzés is kérhető. (Pontos születési perc szükséges hozzá.) Az időpontokat elsősorban online módon, az esti órákban, hétköznapokon tudom kiadni.

Tarot elemzés – mini: 3000.- rövid: 4000.- részletes: 15.000.-

Gépelt, e-mailben küldött elemzés, konkrét kérdésre. A mini elemzésben 1 kérdésre vonatkozóan, a rövid elemzésben max. 2 kérdésre vonatkozóan írok, a részletes elemzésben 1 fő kérdést elemzek részletesen, de minden életterület és minden más fontos téma is elemzésre kerül. Ez a szolgáltatás nem folyamatosan elérhető, a megrendelésről érdeklődni kell.

Csillagkód elemzés – 5000.-

Ha még nem ismered a születési képletedet (asztroszkópodat), illetve a bolygók születési helyzetét, akkor érdemes kérni ezt a rövid elemzést. Tartalma: a születési asztroszkóp képlet (gépi), főbb bolygó- és csillagállások, pár mondatos elemzés a lényegi küldetéskódokkal, rövid személyes előrejelzés max. 1 évre. Ez a szolgáltatás nem folyamatosan elérhető, a megrendelésről érdeklődni kell.

*

Teljes körű asztrozófiai elemzést és születési idő pontosítást nem végzek! Ez ügyben ajánlást tudok adni.

onismeretikerdes@gmail.com