A változásokról…

‘A világon egy dolog állandó: a változás.’

A változás az, ami természetes. Eleve az anyag világában élünk, az anyag pedig folyamatosan alakul. Haladni a változásokkal – maga az élet, maga a fejlődés.
Akkor éljük meg nehezen a változásokat, amikor csak a felszínen keresgélünk és nem nézünk a látható mögé. Valójában minden energia és rezgés. Az ember idővel folyamatosan fejlődik, így rezgése is emelkedik, változik. A rezgéseink, energiáink sűrűsödnek anyagba és ez a megváltozott rezgés megváltozott anyagi-fizikai teremtődéseket hoz magával.
Vagyis minden változás csak önmagunk változásának lekövetése.
Ha már nem rezgünk egy bizonyos szinten, akkor az ahhoz a rezgésszinthez tartozó dolgok elmúlnak, megváltoznak, eltűnnek a világunkból. A tér azonban soha nem marad üresen, már alakul a következő szint! A helyükre magasabb rezgésű, emberi nyelven: jobb, boldogítóbb, kielégítőbb, hasznosabb, örömtelibb, egészségesebb, hozzánk jobban passzoló, stb. dolgok jönnek.
A változás tehát belőlünk indul – az életünk csak akkor változik, ha mi magunk változtunk és ehhez az újhoz igazodik mindig.
A változás eredményét vágyjuk, de ezt nem a bolygórezgésekben, bolygófényszögekben és születési képletekben kell keresgélni. A képletekben az általunk működtetett, teremtő erőt találjuk – ezek rezgésszintjéért és eredményéért magunk vagyunk felelősek. Ha vágyunk a megváltozott fizikai eredményekre, akkor magunknak kell változtatnunk teremtő erőinken – ezek pedig a tudatosságunktól, tisztánlátásunktól, lelki állapotunktól, belső jólétünktől, valódi gondolatainktól, mélyebb valóságunktól függnek.

Zentai Anna
Kép: Pinterest