2024. február 19. hétfő – 20. kedd – Nap a Halak jegyében

A Tejút magas erői a Halak és Szűz minőségekben öltenek testet. E két zodiákus közül ma beaktiválódik a Halak jegye, ahova a Nap most megérkezik és pénteken a Merkúr is követi őt ide.

Az erőteljes Vízöntő-energiák sok mindent felhoztak már eddig is a mélységeinkből és bár ez a folyamat még sokáig eltart, most kicsit csillapodik. Mindenki másképp éli meg most ezt az időszakot, aszerint, hogy mennyire tiszította ki eddig a tudatalattiban hordozott tartalmakat, hogy mennyire gyógyította meg a szívét, lelkét. Ha azzal szembesülnénk, hogy nehéz most ez az időszak, akkor nem kell megijedni, hanem minél előbb tenni kell, ki kell használni azokat a lehetőségeket, amelyek már a rendelkezésünkre állnak önmagunk fejlesztéséhez, megdolgozásához! Mindenképpen kérjünk külső segítséget, használjuk ki a konkrét tisztító-feloldó módszerek, gyakorlatok lehetőségeit, mert senki nem hívatott arra, hogy terhekkel és problémákkal éljen, éppen ellenkezőleg! Lássuk meg: nem a sors tesz velünk dolgokat, hanem mi magunk hordozhatunk olyan mélyre pakolt terheket, fájdalmakat magunkban, amelyeknek nem kell már ebben a formában ott lenniük, és van lehetőségünk változtatni ezen, kihasználni a segítő lehetőségek által azt, hogy megtörténjen a változás! A Vízöntő erői ehhez a megtisztulás és tudattágítás erejét adják, a most aktiválódó Halak pedig a végső lezárást ahhoz, ami méltatlan, nem szükséges, nem hozzánk tartozik!

Ha megtörtént már a tisztulás, a tisztítás eddig, akkor a Halak időszaka hozhatja az egységbe érkezést.

Mindaz, amit már megtisztítottunk a Vízöntő időszakában, most elhozza az eredményeket, egységbe kerülünk azokkal a dolgokkal, amelyek már önazonosak a számunkra. Mindaz, ami letisztult, most elvezet oda, hogy véget vethetünk annak, ami nem a szívünk szerint való és fogadhatjuk azt, ami velünk egységben létezik.

Hétfőn és kedden a Vénusz együttáll a Bak csillagkép dupla alfa csillagával, így az ő Tejútra néző tekintete elevenedik meg a Nőben! Kapcsolataink, vagy művészi munkáink terén érdemes most emlékezni, visszatekinteni, elmerengeni dolgokon – a felismerésen maguktól érkeznek.

A Merkúr hétfőn a Sadalsuud csillaggal áll együtt, ez a Vízöntő bétája, így a tisztázó beszélgetéseknek, szellemi tisztulásnak, tiszta ismeretek áradásának és átadásának is kedvez ez a nap.

Közeledik a csütörtöki energetikai tetőpont, napjaink addig szép belső építkezéssel és tisztulásokkal látnak el. Emlékezzünk arra, hogy a Vízöntő hullámainál járó planéták olyan teremtő erők, amelyekkel nem csak megszabadulni lehet dolgoktól, nem csak tisztulást hozhatnak számunkra, hanem jelképezik azokat az erőket, amelyekkel tápláljuk, éltetjük az életünkben épülő minőségeket! Figyeljünk arra, hogy szeretettel, szerelemmel tápláljuk a szellemet, a lelket és életünk mindennapjait is!

Zentai Anna

Kép: Pinterest