2023. április 27. csütörtök

A Nap már a Hamal csillaggal, a Kos csillagkép legfényesebb csillagával áll együtt (pénteken egzakt). Megláthatjuk az isteni minőséget, az elérendőt, a követendő, a távolból hívogató, vonzó, nemes, méltó célt, mely felé igazán érdemes irányt venni és tartani azt. Hatalma van a gondolatainknak, a szellemi erőnek, mindig és mindenkor – de erre figyelni, ezzel bánni, tudatosan működni benne, most igazán időszerű! Hiszen minden, ami teremtődik, egyszer gondolat volt – és jelen gondolat-magjaink nyomán új élet fakad…

A Hold ma a Rák jeléből a tüzes Oroszlánba lép. Engedjük magunkba a nap fényét, melegét; szenteljünk időt kreatív alkotásra! Figyeljünk ma arra, hogy ha szükséges, gyakoroljuk a “nemesedést” – nem muszáj mindenre igent mondanunk. Ami jólesik, azt fogadjuk be – ami nem, attól bátran elhatárolódhatunk.

Szombaton estig fokozódik egy belső folyamat, amely a felszabadulás igényével és lehetőségével érkezik, férfi minták tisztulásával is járhat. A Mars és az Uránusz szextil fényszöge írja le ezt a támogató, szintetizáló, belső műveletet, melynek hatására a különböző erők együttműködtetését kitűnően össze tudjuk hangolni egy új kezdettel és hitünk erejével.

Zentai Anna

Kép: Pinterest