2023. április 24. hétfő – 25. kedd – 26. szerda

A Nap a Kos fejéhez érkezett, ezen a héten így kiemelten hangsúlyossá válik a tudatosság, a szellemi munka, a gondolat ereje! Figyeljünk különösen arra, milyen gondolatokat pörgetünk, generálunk, illetve arra is, hogy bízzunk meg a szellemi erőnkben, az akaratunk és hitünk erejében! Most bármikor ránktalálhatnak olyan információk, amelyekkel egyszerre összeáll a kép előttünk és tiszta felismerések születnek bennünk. Minden, ami ezen a héten szellemileg megfogan – hamarosan meg fog születni.

A Vénusz a Bika Tejútra emelő szarvának csillagainál jár, egyben Nimród íjat tartó kezénél. A megtartó női minőség jelenik meg, egyben az az erő, amellyel felemelhetjük önmagunkat egy magasabb minőségbe!

Kedden támogatást kapunk az önfelvállaláshoz, teendőink könnyedebb végzéséhez, irányítói szerepünk éléséhez. Az érzelmek, érzések megélése is nagyon fontos, kitűnő intuíció is társul mindehhez!

Szerdán a Vénusz a Rigel csillaggal kerül együttállásba. Ez Nimród, a szakrális uralkodó első lába, lábfeje, amint az Eridanus folyóba lép. A belső elindulás napja érkezik hát el, azok számára is, akik eddig a felszínre figyeltek és azok számára is, akik már járják az önismereti utat – most még inkább önmagunk felé érdemes nyitni, elmélyülni és önmagunkban kutatni, keresni, dolgozni.

Zentai Anna

Kép: Ariane Blank