2021. november 12. péntek

2021. november 12. péntek

Ha hirtelen déja vu érzetünk támad, vagy úgy érezzük, hogy mélyről feltörő érzésekkel köszön vissza a múlt, akkor mindez nem véletlen. Legmélyebb rejtekeinkbe most ragyogó világosság tör be, érzelmeinket tüzesség korbácsolja fel, hogy tisztába jöjjünk, egységbe kerüljünk önmagunkkal!
A Nap és a Neptunusz trigon aspektusa pontosodik be pénteken délutánra (egzakt idő: 17:23). Mindketten vizes jelben haladnak, így lelkünk folyamataként érződik mindez, ám kapcsolatuk szenvedélyes, inspiráló, lázító és lángoló, magas hőfokú. A felemelkedés tüzének nevezett trigon, nevéhez hűen az eddig éltnél magasabb szintekhez méltó működésre ösztönöz. A Nap, mint tiszta rálátás ereje, mint a változás megcselekvése, mint szenvedélyes és végzetes, kíméletlen és szélsőséges átalakító erő van jelen, célja egy magasabb dimenzióba kerülés, végérvényes és megmásíthatatlan megújulás. Mögötte a Mérleg csillagképnek már a jövő igazságait megmérő része, így a jövőre irányul ez a késztetésünk. A Neptunusz által a legmélyebb és legtisztább érzésvilágunk szólal meg! Befejezésre, lezárásra, egységbe kerülésre, a varázslat és az összeolvadás megélésére, az egységbe olvadásra hív az ő ereje. Ehhez persze minden lehúzó érzésen, kétségen túl kell lépnünk. Mögötte a Halak múltba visszaúszó halának csillagai nem csak a múlt visszaköszönését, de az egység erejét is érzékeltetik.
A Hold a Vízöntő kitárt szárnyai alatt tisztaságot hoz, tisztító lelki erőket mozgat. Az esti órákban a Vénusszal kapcsolódva a béke, harmónia, egyensúly megteremtésében segít. Női mintákat illetően most tudjuk harmonikusan egymásba integrálni a nő és az anya szerepeket. Otthonunk csinosítására, családi kapcsolataink szépítésére is fordíthatunk energiát.

Zentai Anna – asztrozófus
Kép: Pinterest