2021. január 4-5-6.

2021. január 4-5-6.

Részlet az első harmadévre szóló, részletes útmutatóból

sky

“4-én a már zajló folyamatok zárásaként és a hónap egyik tetőpontjaként eljön az az idő, amikor végleg megszabadulhatunk attól, ami nem vagyunk és ami nem boldogít bennünket. Főként kapcsolati értelemben, de a termékeny, létrehozó erőink működtetésében és nőiségben is, most tudjuk levágni, elengedni magunkból mindazt, ami már nem méltó hozzánk és nem ad teljességet. Ebben segít a Skorpió fullánkja, mellyel most a Vénusz kapcsolódik. Ha belső iránytűnket egyenesen az isteni minőség elérésére állítjuk a kapcsolatainkban, akkor érezhetjük, tudhatjuk, hogy mitől érdemes most szabadulni, hogy magasabb szintre léphessünk. Itt most nincs kíméletesség! Határozott és egyértelmű lezárást kíván a lelkünk, mindattól, ami eddig mérgezte! Mindemellett már ideje van a mélyebb megértéseknek és annak, hogy gondolkodásunkat és kifejező készségünket önazonosabbá alakítsuk. (Vénusz-Lesath-Shaula együttállás)
5-én is zajlik még a nőiség és a kapcsolódásaink gyógyítása, ugyanakkor mára virradóan, az álmaink idején megtörténik egy szellemi megújulás. Most tudunk igazán mélyre látni, megérteni a láthatatlan működéseket és most van ideje teljes erővel és magabiztossággal kinyilvánítani a számunkra fontos közlendőket. Fontos, hogy az önismeretben és ne mások irányításában használjuk most azt az erőt, amellyel képesek vagyunk mindent átalakítani, megújítani! Legyőzhetjük és kellő erővel pozitívvá változtathatjuk saját teremtő gondolatainkat. Szavaink erőt adnak, gyógyítanak. (Merkúr-Plútó együttállás, Vénusz-Sargas és Celbalrai együttállás)
6-án eljön a hónap másik tetőpontja, amikor is egy nagy sorskör lezárul, egy új elkezdődik és a legfényesebb csillagok fényereje ragyogja be utunkat! A Mars bolygó hosszú hónapokat töltött 2020 júniusától kezdve, egészen mostanáig a Halak csillagképben, ebből 2020 június végétől ezidáig a Kos jegyben. Valami nagyon nagy erőt kellett összeszednünk ahhoz, hogy végre elérkezzen az a pillanat, amikor a Mars eléri a Halak legfényesebb csillagát, az Al Rischát, amely összekapcsolja a két halat és tartja aranyfonalaikat. Ez a csillag az egység élményének, az Unio Mysticának, a megtalált lelki békének, az egész sorskör összegzésének, az önmagunkkal való számvetésnek a csillaga. Ugyanakkor felette már ott ragyog a Kos feje – vagyis az út végére érve egy új út kezdődik, amelynek kezdete az elmúlt idők összegzésén alapul! Most jött el az idő, hogy végleg összegezzük, mit tanultunk az elmúlt időszakból, mi az, amit még meg kell tennünk ahhoz, hogy teljes egységbe kerüljünk, hogy megteremtsük a valódi kiteljesedést. Van-e még valami, amihez vissza kell térnünk, hogy a lelkünk igazán teljesnek érezze magát, vagy léphetünk-e most a magasabb dimenziókba? A Halak alfa csillaga megnyitja a dimenziók kapuját, kinek-kinek a maga érettsége szerint. Ahogyan a hal-ál is csak ál-ca és az örökké létező lélek valójában csak lezár egy fejezetet és újjászületik egy magasabb dimenzióban – úgy az Al Rischa idején mindenki lezárja a saját életének egy fejezetét és önmagával számot vetve léphet egy más rezgésszintre.
Emellett a Jupiter éppen ezen a napon áll együtt a Bak csillagkép fejének kettős alfa csillagával. A Bak feje a Napúton visszafelé tekint, a Tejút irányába, tehát a múltba tekintés ideje is eljött és ez által láthatjuk meg azt, hogy számunkra mi jelenti az isteni minőséget! A Bak feje alatt a Mikroszkóp üzeni, hogy az igazi, isteni minőséget az apró, kis dolgokban vehetjük most észre. A Jupiter a kiterjedés, az igazság és bölcsesség, a hit és bizalom erejét adja mindehhez, ezeken át mutatkoznak meg most ezek a minőségek. (Mars-Al Rischa együttállás, Jupiter-Algedi Prima és Secunda együttállás)

Zentai Anna

asztrozófus

Az április 30-ig szóló részletes asztrológiai-asztrozófiai útmutató e-mailben megrendelhető. (Cím a Kapcsolat linken.)