2021. január 13. szerda – 14. csütörtök – 15. péntek

2021. január 13. szerda – 14. csütörtök – 15. péntek

image (12)

A 13-i újhold nagy erejű új kezdetet hozó kapunyitása után, nézzük, mi történik az elkövetkezendő napokban!

A Nap és a Plútó együttállása határozza meg ezt az időszakot, ami a Fény és a dimenzióugrás erejeinek egyesülése. A Naprendszer középpontjában ragyogó Nap jelképezi azt az isteni fényt, amely bennünk is ragyog. Valójában minden e körül a belső útmutató világosság körül kell, hogy forogjon! A feltétlenül áradó szeretet ereje is a Nap, legyen szó a szeretet bármely formájáról és állapotáról, illetve magáról az életszeretet alapvető létállapotáról, amelyben létezni alapvető. A Plútó ugyanakkor a Naprendszer legkülső bolygója (nem, nem degradáljuk le, ő is ősprincípium és az én olvasatomban, bizony bolygó!). Mivel a rendszer legszélső peremén van a helye és ő az, akinek pályája a legmesszebb tud eltérni a Napétól, így a szélsőségeket, a magasságok és mélységek bejárását is jelképezi. Emellett ő a szintemelkedés, a magasabb szintre való fellépés ereje és az az erő, amellyel gyakorolhatjuk mindent átható hatalmunkat önnön energiáink, teremtéseink, ez által sorsunk alakulása felett! Minden plútói aktiválódásnál érezhető valami olyasféle állapot, akár csak pillanatnyi felismerés is, hogy az adott helyzetben ráérzékelünk a “valójában bármi lehetséges és bármire képes vagyok” ízére.

A központi világosság és a legszélső szellemi emelő erő összekapaszkodása által most lehetnek olyan mélyreható megvilágosodási pillanataink, amikor teljes egészében látjuk át az egész rendszert, a helyzetet, amelyben valójában vagyunk. Amikor már nem tudunk hazudni sem önmagunknak, sem másnak, nem tereli el figyelmünket semmilyen behatás, hiányosság és tévedés. A fény erőteljes jelenléte, a szeretet maximális mélysége és ereje van most velünk! Olyan mélységes, gyökeres, radikálisan átalakító erejű erő és szeretet, amely csakis a lélek tisztaságából eredhet és képes mindenre és bármire, képes átalakítani azt is, amit az értelem és a fizikai erő már nem.

Az életünk önálló uralása is a Nap és a sorsunk feletti hatalom plútói erejével egyesülve most biztosan elmondhatjuk, hogy jelenleg két dolog történhet:

  • az egyik lehetőség, ha tudatosak vagyunk, ha rendben vagyunk önmagunkkal és kellően önirányítóak vagyunk, akkor MOST tudunk önerőből, saját akaratból, saját döntéssel és szándékkal megtenni, meglépni olyan változásokat, átalakításokat, amelyeknek egyszerűen idejét érezzük és céljuk az, hogy az életünk magasabb minőségbe kerüljön ez által. Lehet ez szellemi-energetikai, de akár gyakorlati változás is, az biztos, hogy gyökeres, mélyreható megújulás!
  • a másik lehetőség, hogy ha nem vagyunk még a helyünkön, ha nem bízunk a lelkünk hívásaiban, ha megfelelési kényszerek rabjai vagyunk és nem követjük a belső hangot, a lelkünk hívását, akkor olyan helyzeteket teremtünk, amelyek arra fognak inspirálni, mégpedig rendkívül erőteljes, kíméletlen módon, hogy vegyük végre észre, hogy átadtuk másoknak az életünk feletti irányítást, nem vagyunk boldogok, változtassunk már végre és kezdjünk el aszerint élni, amit a lelkünk akar!

Ha van most bármi, amiben tényleg lényegi, érdemi, gyökeres, intenzív, átütő változást akarunk, akkor itt az ideje ezt megtenni! 14-én 15:18-kor egzakt a Nap-Plútó találkozó, az egzakt órák idején is érdemes befelé, a bennünk zajló folyamatokra fordítani a figyelmet és különösen jelen lenni a mélyről fakadó, elemi erővel feltörő érzéseknek, állapotoknak! Most megkereshetjük, sőt, meg is találhatjuk ezek valódi gyökerét, okait, miértjeit!

A mellékelt képen látható az is, ahogyan a Bak csillagkép éppen a Nap-Plútó találkozóra szegezi tekintetét. A múltunkba való visszatekintés most valóban plútói erejű lehet!

A 14-re virradó álmainkat is érdemes figyelni, leírni, merengeni az üzeneteiken, hiszen ekkor történik egy erőteljes karmatisztítás és tudattágítás, amely felszabadító erővel hat vágyainkra, kapcsolati és női mintáinkra. Érdemes minden újra és különlegesre nyitottnak lenni, minden értelemben és életterületen. Ugyanakkor a Hold csütörtökön áthalad a Jupiter és a Merkúr együttállásán, így ez a nap kifejezetten szól az érzelmi-lelki igazságok kimondásáról, a nagy beszélgetésekről, a tisztázásokról és a megértésről!

15-én a Mars és a Sheratan csillag együttállása a Kos csillagkép fejénél csak erősíti a szellemi akaraterőt, a szebb és minőségi létezést éreztető jövő felé való motivációt. Új szelek fújnak, elindulás ideje van azon minőség felé, amely az isteni minőséget jelenti! Ehhez kapjuk a tudatosság képességét, a szellemi erőket, amelyet akár fizikai erőbe is önthetünk, ehhez jön most a szabadság akarata, a tiszta és szabad létezésért való küzdelem.

Zentai Anna

Kép: Stellarium Csillagászati Program

Az írásokkal kapcsolatos minden kérdést, észrevételt meg lehet írni e-mailben, a Kapcsolat linken található címen. Más felületet nem olvasok, nem használok.