2020. február 12. szerda – 13. csütörtök

2020. február 12. szerda – 13. csütörtök

esés

Csodálatos és mély gyógyulások zajlanak e napokban, ha készek vagyunk elengedni mindent, ami szenvedést okoz és befogadni bármit, ami örömöt hoz, ha választjuk azt az állapotot, hogy örömmel és hálával tekintünk arra, amit kapunk és amire lehetőség nyílik. Egyre jobban, egyre mélyebben megyünk bele abba a tisztulási folyamatba is, melyet a Nap mutat – a múlt sebei gyógyulnak, a múltban felvett terhek, önkorlátozó rezgések tisztulnak ki és ez mind felszabadító lehet. A Nap szerdán halad el az égbolt egyik ragyogó szerencsecsillaga, a Sadalsuud alatt, melynek tisztító ereje éppen ebben a folyamatban segít. A Mars szombattól hétfőig már elhaladt a Skorpió fullánkja alatt, így le tudtuk vágni magunkról azt, ami csak megbetegít, visszafog, lehúz. Most már a gyógyulás útján haladunk, miközben egyre finomabb energiák áramlanak.

Szerdán a reggeli-délelőtti órákban éppen a befogadó, női minőséget tudjuk gyógyítani, ellépve az idejétmúlt minőségektől, harmonizálva a jelent, beleállni a gyógyulás választásába. Érdemes egyre beljebb, magunkban keresgélni, kutatni, felfedezni, dolgozni. A beszélgetések, üzenetváltások, érkező és kimenő információk már egy szebb jövőről szólnak (Merkúr a Vízöntő második csillaghulláma alatt).

Csütörtökön a Hold lassan eléri az Arató Szűz legfényesebb csillagát, a Spica csillagot – a belső keresés végére érve, meg is találhatjuk a fényt. Kapcsolataink harmonizálásáról, egyensúly megtalálásáról, új korszakba lépésről is szól ez a nap. A beszélgetések egyre mélyülnek, előkerülnek majd a napokban eddig rejtett, vagy mély érzelmeket megszólaltató témák, akár titkok is. A hónap egyik tetőpontja lehet majd február 20 és egészen a 23-ig tartó időszak, ezidáig tisztulunk, gyógyulunk, kidolgozhatjuk, elengedhetjük a múlt minőségeit és ettől kezdve már fogadhatjuk az újat, megértve mélyebb működéseket, törvényszerűségeket és megtapasztalva akár mélyebb érzéseket, élményeket, érzelmeket is, melyek mind segítenek a lélek gyógyulásában, a szabadulásban, a feloldódásban.

Zentai Anna

Kép: Pinterest