2020. április 23. csütörtök – Újhold napja

2020. április 23. csütörtök – Újhold napja

újhold

Csütörtök hajnalban az újhold köszönt ránk, ami nem más, mint a Nap és a Hold együttállása. Tiszta lelki üzeneteket és friss, új erőt hozó álmok érkezhetnek ezen a napon és ez az idő kedvez annak, hogy bármilyen új dologba fogjunk, új dolgot indítsunk el.

A tiszta felismerések újholdja lehet ez a mai! A Nap és a Hold ugyanis már együttáll az Uránusszal, a végtelen kék égbolt planétájával, amely a korlátlanság élményét és a megtisztulás, a szabadulás üzenetét hozza el! E három égitest alatt most a Cet alvilágból felemelkedő feje és az Eridanus folyó kanyarulata üzeni a belső felismerések idejét és az ez által megtett sorsfordulatot! Ébredések, változások, mélyülések és külső-belső forradalmak idejét éljük. Érdemes most végiggondolni, hol nem vagyunk kényszerülve arra, hogy elviseljünk már felesleges béklyókat, kötöttségeket, önvalónkkal nem azonos dolgokat? Mi ad erőt, hogy szabadon új, tiszta lappal indulhassunk?

Ma egyszerre tudunk ösztönösen és rálátó megértéssel cselekedni. Gondoljuk át, mibe tesszük most az energiánkat, akár gondolati, érzelmi szinten, vagy tettekkel, vágyakkal is! Aminek energiát adunk, az kezd el mostantól gyarapodni. Fontos, hogy ez jó érzésekkel töltsön el és érezzük, hogy szabadságot, önkiteljesedést ad számunkra!

Zentai Anna