2017. szeptember 05. kedd

2017. szeptember 05. kedd

vízöntős

Tetőpontjukhoz érkeznek a már zajló folyamatok, a változás ideje köszönt be. Minden erőt megkapunk az égiektől ahhoz, hogy az eddigi rendszerből kilépve szabadon, tiszta szívvel, önirányításunk és teremtő erőink teljes tudatában élhessük hétköznapjainkat.

Álomüzeneteink mélyek, a szabadságról, a jövőről is szólhatnak. A reggeli órákban (07:38-kor egzakt) pontosodik be a fényes Nap és a lélek mélységeit jelölő Neptunusz szembenállása. Az évkör két, egymást kiegészítő pontját összekötve, a kiteljesedés, az egység inspirációját adják. Ideje igazán őszintének lenni magunkhoz és érzékelni, mi is az, amire a lelkünk valójában vágyik, miben, hogyan akar kiteljesedni, miben érzi magát szabadnak. (Ha zavarodottságot, csalódást érzünk, akkor nem hallgattunk még elég őszintén a belső hívásra, valószínűleg másoktól átvett mintákat követtünk, vagy annyira meg akartunk felelni a külvilágnak, hogy saját belső hangunkat elnyomtuk.)

A Nap világosságot, rálátást hoz, cselekvő erőt, amely most életünk rendbetételére fordítható. Ami a rendrakást kéri, az pedig a legmélyebbről fakadó, nagyon tiszta érzések, a jövő érdekében történő oldások ereje.

A kora déli órákban a Mars a Regulus csillaggal, az Oroszlán szívével áll együtt – ez a szeretet ereje, lendülete, emelő motivációja. Bátran és nyíltan tudjuk most megélni a bennünk lévő szeretetet.

13:31-kor a Merkúr újra direkt irányban, a karmikus körön halad előre, így szellemi és kommunikációs téren egy ideig tiszta, könnyed áramlást, majd előrelendülést érezhetünk. Mostantól könnyebben, egyértelműbben fejezzük ki magunkat és értünk meg másokat is. Fontosabb megbeszélni valókat ideje megejteni.

A Hold ma a Vízöntő csillagképben jár, ezzel is a lelki tisztulást és érzelmi szabadságot segíti, az erős intuíció, az angyali sugallatok mellett.