2017. szeptember 04. hétfő

2017. szeptember 04. hétfő

toll kék

Érdemes megtalálni mostanában azokat a tevékenységeket és helyzeteket, amik emelik és töltik a lelkünket. Ha feszüléseink voltak, ezek is kioldódhatnak lassan, ha pedig nagyon rápörögtünk egy ötletre, tervre, akkor mostantól finomabb ritmusban haladhatunk, tisztul az út előttünk. Folyamatosan jelen van egy olyan lehetőség, hogy most rendkívül mélyen és tisztán láthatunk rá saját magunkra, önnön működésünkre! 5-én reggel egzakt a Nap és a Neptunusz szembenállása, ami által a világosság a legmélyebb rejtekekig is elér! Ez azonban megkívánja, hogy valóban, teljes mértékben őszinték legyünk önmagunkhoz. Ha hajlunk az önszembesülésre, akkor nem kell a külvilágnak tennie azért, hogy rávilágítson gyengeségeinkre, javítandó személyiségvonásainkra; de az is lehet, hogy kívülről kapunk segítséget ahhoz, hogy igazán mélyen ismerjük meg önmagunkat és azt is meglássuk, amit eddig saját magunk elől is titkoltunk, eltemettünk.

A Hold ma a Bak és a Vízöntő csillagképek átfedésénél jár, termékeny terén az égboltnak. Lélekben a felvállalás, a feladataink, emberi munkáink végzése és az által a szabadulás, tisztulás, megkönnyebbülés érzékelhető. A múltat tisztítjuk a mai nap folyamán.

A Vénusz immár a Rák elengedő ágánál segít elhagyni mindazt, ami teljességünket nem szolgálja. A Nap, a Merkúr és a Mars továbbra is az Oroszlán csillagzat alól segít tisztázni magunkkal, hol és hol nem működünk feltétlen szeretetben (akár önmagunkkal, akár másokkal) és hogyan is vehetjük saját kezünkbe sorsunk irányítását.

Kora délután a gyógyulásnak és a lelki teherbírásnak, egyben az érzelmi kiteljesedésnek is kedvez az idő. A délutáni – kora esti órákban ösztönzést kaphatunk valamilyen lépés megtételére, megbocsátásra, szeretet, bizalom, hit működtetésére.