2017. november 20. hétfő – 21. kedd – A 47. hét üzeneteiből

 2017. november 20. hétfő – 21. kedd és a 47. hét üzenetei

sky02

Ezen a héten fénylő csillagunk, a Nap abban a csillagtérben halad, ahol a Kígyótartó alakja a Kígyó magasra nyújtózó fejét tartja kezében. A ma közismert, 12 jegy alapján beskatulyázó „asztrológia” nem véletlenül nem foglalkozik a csillagvarázslat eme ragyogó fényüzenetével (és ez nem azoknak köszönhető, akik már így tanulták meg a rendszert, hanem azoknak, akik ilyenmód manipulálták át azt). A saját erőink tudatos használatával való teremtésről kiemelten szól a Kígyótartó, a női gyógyító erők megtestesítője. Ő az a fényüzenet, aki emlékeztet bennünket arra, hogy nincs eleve elrendelve, hogy ki milyen és hogyan működik, hanem a születéskor felvett teremtő erőinkkel varázsolni, azaz alakítani tudunk életünkön. Minő véletlen, hogy az égbolton nem egy madzagokon függő marionett bábu rajzolódik ki a teremtés mágikus tükrében, hanem egy önnön erőit kezelő, irányító fényalak! A Kígyó Feje most a tudatos erőink, főleg szellemi erőink működtetését hangsúlyozza. Figyelhetünk arra, hogy milyen gondolatokat, érzeteket, állapotokat hívunk életre magunkban és ha ezek nem okoznak jó érzést, változtathatunk és teremthetünk helyette lelkünknek tetsző képeket, ideákat, amik aztán anyagba tudnak majd sűrűsödni. A tudatos varázslás mindennapos erőterében járunk tehát, aminek lényege, hogy valóban működtessük ezt, éljünk ezzel a lehetőséggel!

HÉTFŐN napközben kedvez az idő a lelki beszélgetéseknek, lelki működések megértésének, igazságok érzékelésének. Az este folyamán szabadságra való inspirációkat kaphatunk. A Nap ma elhalad a Mérleg csillagkép második serpenyője felett, így a jövőnket érintő dolgok most megmérettetnek, érezhetővé válik, mit és hogyan érdemes a jövőben működtetnünk!

KEDDEN déltájban egzakt a termékeny Vénusz és a szenvedélyes Plútó szextil kapcsolata, ami a szintézis idejét üzeni. A Vénusz oldaláról a kapcsolati-emberi működéseinkre tudunk ráérzékelni, a múlt tanításai is leszűrődnek, ami ugyanakkor a jövő felé mutat utat. A Plútó oldaláról pedig radikális eszmélésekkel nyílik meg a lehetőség, hogy a legmélyebb szeretetre fókuszálva, az égi rendre ráérzékelve változtatni tudjunk. A Hold a Tejúton halad, így az intuíció, az álmok, az érzékelés és gyógyítás kapui nyitva állnak.