2017. július 20. csütörtök

2017. július 20. csütörtök

búza pipacs

A reggeli órák a lélek mélyét érintő, megmozgató impulzusokat hoznak, amiknek lényege a mélyebb sérülések és fájdalmak kitisztítása és az önmagunkkal való egységbe kerülés. A délelőtti-déli órákban aztán már könnyebben lépünk előre, mind a hivatalos, mind a kapcsolati ügyek könnyebben intézhetők. Déltől kora délutánig a Hold és a Vénusz együttállása finom, lágy, harmonikus érzéseket, élményeket hozhat. Családi kapcsolatok, az otthon tere, a lelki ügyek, mind harmóniába hozhatók. Érzések kifejezésének, kinyilvánításának is ideje van.

14:21-kor a Mars az Oroszlán jegyébe lép, ezzel a Nap uralma alá kerül. Akaratunkat mostantól tetterőnk, tiszta rálátásunk uralja. Az ember szabad akarata, szabadsága és sorsa feletti uralma, ezek megléte most sorskérdéssé válhat. Erőink uralásának, akaratunk tettekbe öntésének, illetve a feltétlen szeretet árasztásának van most ideje. Annál is inkább, mert közeledik a Nap és a Mars együttállása (július 27-én egzakt).

A Hold ma a Bika szarva és a Nimród csillagképek alatt jár, az önmagunkra való rálátással az önlegyőzés, önfelfényesítés, a belső önmunka napját éljük. A Vénusz most áll együtt a Rigel csillaggal, így eljött a befelé tekintés, az önismeret és az elindulás ideje.

Péntekre virradó éjjelen már egzakt a Nap és az Uránusz racionalizáló fényszöge, ami egyik oldalon a tiszta rálátást, a szeretettel való megnyílást, másikon pedig a korszakot összegző letisztulást, karmaoldást hozza el. Cselekvő tisztítás, felszabadulás és újítás ideje is ez.