2017. július 19. szerda

2017. július 19. szerda

simone beyer fortuna

A Hold a termékenység, az anyagba ültetés, a bőség csillagképén, a Bikán vándorol ma keresztül. Ilyen időkben előtérbe kerülhet a biztonság, akár szellemi, akár anyagi vonatkozásban is és megtapasztalhatjuk, hogy amiben eredendően termékenyek, örömteliek vagyunk, abban leljük meg az anyagi stabilitást is. Késő estére a Hold eléri a Bika szemét, az Aldebarant, így eljön az isteni minőségek meglátásának ideje. Lélekben már látjuk, milyen szép, biztos, sikeres és teljes lesz az életünk, ha ezeket a minőségeket követjük.

A Nap ma lép be a Rák csillagképbe. Annak három ága közül eléri az első ágat, amely a befogadó szeretet szellemiségét jelképezi. Már nem csak szellemi szinten, de cselekvéseinkkel is fogadni, nyílni tudunk a lélek örömöt adó minőségeire. Tetterőnket mostantól a belső templom építésére fordíthatjuk. A Merkúr az Oroszlán fejénél járva továbbra is a tiszta rálátást és megértést biztosítja mindehhez.

A Vénusz a Bika szarvánál a magasabb minőségért való küzdelemről üzen, egyben Nimród csillagai alatt járva már a Rigelt közelíti. A Rigel Nimród első lábának feje, amellyel az Eridanus folyóba lép, azaz a misztikus, belső útra (ez csütörtökön egzakt). Jelent ez egyrészt elindulást, új útra lépést, kezdetet, főként női-párkapcsolati-bizalmi és művészi vonalon, másrészt főként azt, hogy ideje van az eddiginél mélyebben önmagunkba tekinteni és elindulni a spirituális úton, az önismeretben.

Kép: Simone Beyer: Fortuna