2017. július 17. hétfő

2017. július 17. hétfő

aaa

A mai napon sikerrel léphetünk előre, a félelmeink leküzdése által. Álmainkat különösképp érdemes figyelni, leírni, ízlelgetni, hiszen álmaink idején a Hold, az Uránusz és az Al Rischa csillagok együttállása teljesedik ki, a Marssal nyitott fénykapuval együtt. A Mars és az Uránusz 18-án hajnalban tetőző fénykapuját tekintve, ez az energetika egész nap érvényes. Akaratunkat, motivációinkat most a lelkünk, az érzéseink uralják, ütős új kezdet ideje jön, melynek lényege, hogy fel kell szárnyaljon a szellem, ideje van áttörni a tudati korlátokat, kiszabadítani a lelket, letenni a terheket, megnyílni a lélek valódi hívásaira! Hirtelen, váratlan fordulatok segíthetnek ebben. Ideje összegezni az eddig járt utat, az eddig élt életkorszakot és szabaddá engedni az érzéseket, hogy tanulva a múltból, új minőségbe léphessünk!

A Vénusz és a Neptun kapuja által megvalósul a jövő érdekében történő, mély lelki tisztázás, oldás, egyben a belső, szellemi küzdőerő is működésbe lép, amellyel már az isteni minőség felé emelkedhetünk.

A múltra és eddigi cselekvéseinkre, viselkedéformáinkra, hiedelmeket követő magatartásunkra rálátva, most tudunk felszabadulni és közelebb kerülni egy nagyobb, fontosabb lépéshez.