2016. októberi csillagüzenetek

2016. októberi csillagüzenetek

polyvore-p-com

Ebben a hónapban a belső munkákon keresztül a nagyobb korszakváltásnak is ideje van. A Nap és a Merkúr a Szűz és a Hydra csillagképek alatt jár, a belső rendezkedés, önkidolgozás, a belső rend és aratás időminőségében. Ösztönös működésünket folyamatosan ismerjük fel, ezen alakítgatva egyre nagyobb rendet tudunk teremteni. Lent a Kentaur csillagkép üzeni, hogy ideje felismerni az emberben megbúvó állatias, biológiai ösztönműködéseket és rendelkezésünkre áll már az a tudás, amellyel valóban Emberré nőhetünk fel. A Nap október 16-tól, a Merkúr pedig 21-től lép az Angyali Szűz csillagai alá. Ezeken a napokon a Spica csillag fényében rávilágítanak arra, hogyan is vetettünk, s most hogyan aratunk életünkben, kapcsolatainkban, s mennyi fénymunkával jár a szeretetben működni. A Spica dimenziókapujában megnyílnak az angyali szférák és e naptól aktívabbá, közvetlenebbé válik az együttműködés és a kommunikáció az angyali birodalmakkal.
Október 4-től 10-ig a Nap, majd 13-tól 17-ig a Merkúr is elhalad a Holló csillagkép alatt. Ebben az időszakban először a cselekvések szintjén, majd szellemi-gondolati szinten van ideje annak, hogy egy korszakot lezárva újat kezdjünk és mindazt, ami valódi érték, ismeret a számunkra, átörökítsük az elkövetkezendőkre. Az értékőrzés, az átörökítés, a záróvonal és új kezdet idejét éljük. A Jupiter október 30-tól december 5-ig halad majd a Holló csillagkép alatt, amikor is a hitünket, nézeteinket, igazságérzetünket, tudásunkat érintő, nagyobb korszakváltás zajlik majd le.
A Hold 7-én és 8 első felében, majd 20-án és 21 első felében halad a Tejúton. Ekkor nyitottabb az érzékelésünk, intenzívebbek az álmaink és lehetőséget kapunk emberként eggyel magasabb tudati lépcsőfokra emelkedni. Ennek kulcsa az is, hogy merjünk önmagunk lenni, a belső hívást követni.
A Vénusz 5-én lép a Mérleg csillagkép alá és ettől kezdve érzékelhetővé teszi a Teremtő által írt egyetlen törvényt: a Szeretet Törvényét. 6-án a múlt igazságai mérettetnek meg emberi kapcsolatainkban, főként párkapcsolatainkban. 9-én az egyensúly élményével töltekezhetünk, 17-én pedig már a jövőnket érintő, eszenciális üzenetek állnak rendelkezésünkre.
Október 19-20-án a Vénusz tovább halad a Skorpió és a Kígyótartó csillagképek alatt. Ettől kezdve az égiek áldásos gyógyító hullámokat küldenek a női szervek gyógyulásához és az emberi kapcsolataink gyógyításához is.
A Mars a Kígyó Farka és a Nyilas csillagkép alatt halad e hónapban. Előbbit 26-án hagyja el, addig óriási teremtő erőt biztosít és öntudatosságot, küzdő erőt a saját ösztönerőin irányításához. E napokban a Nyilas íja alatt jár, egészen 7-ig, majd 21-én áll együtt a Nyilas legfényesebb csillagával, a Rukbattal, ami egyben a Nyilas térde is. Ideje van hát, hogy felvegyük a kapcsolatot a magasabb világokkal, hogy lehívjuk és aztán átadjuk tudásunkat, segítve ezzel társainkat is.

Október 5-én lehetőséget ad, hogy önleküzdés által, felülemelkedve szétszórtságunkon, megerősítsük hitünket, tudásunkat.
11 a nagy felismerések napja lehet, érdemes meditálni, révülni is. Itt különösen jól működik az égi kapcsolatfelvétel és letisztul bennünk, hogyan tisztítsunk, hogyan tovább.
19 az erőkifejtés tetőpontja, amikor összpontosított szellemi erővel tudunk dolgozni önmagunkon, kitörni az önkorlátozó gondolatokból és magatartásformákból. Hittel, tudással, önszorgalommal, céltudatossággal és komfortzónánk elhagyásával tudunk alakítani sorsunkon.
25-26-án álmaink fontos üzeneteket hoznak. A jövő érdekében mélyebb, tudatalatti szintekről is kitisztíthatjuk az oda nem illő, eddig blokkoló rögzüléseket. Az egó bűvkörét elhagyhatjuk, mély harmóniát teremtve, érzéseinket tisztázva.
29 erőteljes karmatisztítás, oldás ideje. Érdemes áldozatot hozni, koncentráltan, meggondoltan haladni előre, kitartással és nyitottsággal.
29-30-án egy angyali újhold fényétől övezve jön ideje annak, hogy érzelmeink és kapcsolataink megmérettesenek. Most világossá válhat számunkra, érzéseinken, megéléseinken keresztül, hogy mely kapcsolatunk életképes, működőképes, időtálló. A hitünk ereje is fontos – merjünk teremteni, alkotni, létrehozni, élvezni az életet, hiszen ezért vagyuk itt!

Zentai Anna

Kép: polyvore.com