2015. május 05.

Május 05. kedd – Álmainkban még ott áll, élesen és cenzúrázatlanul, a jövő igazsága, a jövőről szóló üzenet. Déltájban a Hold a Nyilas jegyébe lép, délutántól pedig elérkezik a gyógyítás-gyógyulás, a mágikus szertartások ideje. Az elengedés, a leválás továbbra is erősen része a mindennapoknak (ennek egyik tetőpontja csütörtök, amikor a Jupiter egzakt együttáll a Rák olló-csillagával).
A mai nap kiválóan alkalmas arra, hogy észrevegyük, mi tart még távol attól, hogy figyeljünk belső hangunkra, törődjünk az érzéseinkkel, megéljük az érzelmeket. A küszöböt megpillantva nem megtorpanni és elmenekülni kell, hanem átlépni azt, ha valóban fejlődni akarunk! Érzékelésünk most figyelmesebb, koncentráltabb, aprólékosabb.
Zajlik már egy ideje az eddigi hitünk, nézeteink átalakulása, a magasabb szintű bölcsességek megtapasztalása. Ez a nap is része ennek, egy az egyben elénk téve, éreztetve, hogy mi működik valójában és mi nem. Aki mer szembenézni az igazsággal, annak ma könnyebb dolga van és elkönyvelhet kisebb sikereket. Aki meg fél tőle – az ne csodálkozzon, ha valóság még erőteljesebben akarja megmutatni magát. Éppen azért történik, hogy meghozza, amit várunk.
Az esti órákban legyünk megértők és vizsgáljuk meg mindkét oldalt – ki fog derülni, hogy valójában minden rendben működik. A szellemi teremtő erő most sokszorozódik – válogassuk meg és használjuk tudatosan a gondolatainkat!


Zentai Anna