2015. július 10.

Július 10. péntek – Nincs olyan feladat, ami túl nagy lenne neked. Minden megoldás már ott van benned. Minden erőt és segítséget megkapsz ahhoz, hogy sorsodat jóra fordítsd és beteljesítsd.
Legyen az első lépés, hogy felelősséget vállalsz a saját boldogságodért!
Bármi is vezetett abba a helyzetbe, amiben most vagy, ennek felelőssége a tied. Ugyanígy a kiút megtalálása, a fény felé fordulás, a megoldás is a te felelősséged. Elég egyetlen döntés, hogy meg akarod oldani, és meg is fogod oldani a helyzetedet, mert a megoldás nem kívül, hanem benned van.
A második lépés legyen, hogy tudatosan kezded teremteni és irányítani a gondolataidat. A mai nap a gondolatmágia ideje, hiszen a Hold a Kos fejénél halad. A Kos ereje kifejezetten alkalmas ahhoz, hogy tudatossá válj és elkezdj játszani, teremteni a gondolataiddal. Először is megválogatni őket, elkapni minden negatív gondolatot, majd pedig tudatosan felülírni azt pozitívra. Bármit mondasz ki, figyelmezz a szavaidra! Gondolataid és szavaid által teremtesz – légy tisztában a tényekkel, de iktasd ki a negatív megerősítéseket és írd felül azokat pozitívra! Most képes vagy meglátni a fényt, a magasabb minőséget, megkülönböztetni a világos és a sötét gondolatokat – élj ezzel a képességgel!
Mindezt segíti a Merkúr és az Uránusz között fennálló mágikus tudati-szellemi kapukat nyitó aspektus, amely rátesz még egy lapáttal arra az időminőségre, amely szerint ideje van más, eddig elutasított, vagy szokatlan nézeteket, gondolatokat befogadni, mert ez lesz a megoldó erő. Vizsgáld meg: mivel magyarázod meg magadnak, hogy valami nem lehetséges a számodra? A valóság éppen az ellenkezője. Bármi lehetséges, ha úgy döntesz! 
A Nap és a Mars az Ikrek csillagkép napkapujában halad és itt jár már a Merkúr is, aki ma áll együtt az Ikrek lábfejével. Továbbra is ideje, hogy a sarkadra állj és elindulj „haza” – önmagad felé! 
Nem azért teremtett ilyennek a Teremtő, hogy más útját járd. Nem azért, hogy más legyél, mint aki vagy. 
Az, aki benned van, él és élni akar!

Zentai Anna