2015. július 09.

Július 09. csütörtök – Álmaink üzeneteire ma is érdemes odafigyelnünk. Lelkünket tisztító, érzéseinket felszabadító energiák érkeznek. Ideje kitágítani a határokat, megreformálni gondolkodásunkat, érzelemvilágunkat. Üzeneteket és megoldó ötleteket kaphatunk aktuális ügyekben, vagy abban, hogyan is valósítsuk meg régi álmainkat.
A Hold ma a Kos tüzes jegyében jár, késő estére a Bikába ér. Új kezdeteknek kedvez a nap, annál is inkább, mert végre képesek vagyunk felülemelkedni azokon a magatartásformákon, amelyekkel eddig visszahúztuk magunkat. 
Továbbra is időszerű a szembesülés önmagunkkal, múltunkkal, a megtapasztalása a különbözőségeknek, elfogadása a különböző utaknak és működéseknek, illetve kiválasztása annak az útnak, amelyet a szívünk szerint igazán járni szeretnénk.
A mai nap inspirációkkal van tele, alkotásra, teremtésre, örömök megélésére, sorsunk uralására, nagylelkűségre, igazságosságra, tanulásra ösztönöz. Sugallhatja, hogy éljünk úgy az életünket, hogy áradjon, áramoljon a szeretet, világosság és fény övezze mindennapjainkat.

Zentai Anna