2015. január 04.

Január 04. hétfő – A Nap a fényhozó, égiekkel kapcsolatot nyitó, magas tudást lehívó Nyilas csillagképben jár, a Hold pedig a Szűzben, az Angyal csillagai alatt. A mai nap kifejezetten erős érzékelését mutatja az angyali energiáknak, üzeneteknek, különösen a déli órákban és késő este. 
A Vénusz és a Jupiter között mágikus erőáram jön létre, amely most kinyitja érzékelésünket, segít az elengedésben és átalakulásban. Már érzékelhető a Nap és a Plútó együttállása is (feltétlen szeretet és hatalom, cselekvés és minőségi átalakulás, világosság és végletek), amely szerdán lesz egzakt. Ha bármilyen feszültség adódna, főleg kapcsolati vonalon, vagy hirtelen, váratlan történések által, akkor megoldó erőként van jelen a teljes rálátás és átváltozás minősége.
Meglehet, ha őszinték vagyunk magunkkal és nem a félelmeinket, hanem a tiszta vágyainkat követjük, akkor pontosan tudjuk, mit kellene tennünk – az is lehet, hogy mégsem merjük meglépni, megtenni azt. Ez esetben önfegyelemmel, céltudatossággal, akár saját magunkat a „jóra kényszerítve” érhetjük el az átalakulást. Az is lehet, hogy önértékelésünket kell most jócskán megerősíteni és minden félelmünk ellenére, átragyogva lebontani a félelem-falakat!

ZenTaiAnna
Kép: Carl Schweninger