2014. október 30. – 31.

Október 30. csütörtök – 31. péntek

 Mintha lenne még két pihenő, vagy várakozó nap szombatig. Merthogy a hétvégén fordulnak, simulnak, beérnek folyamatok…
Csütörtökön a Hold az eddig megszületett minőségek őrzését, védelmét segíti. Kora délután a Bakból a Vízöntőbe lép, így a lélek szintjén a korlátokból való szabadulás élménye várhat. Ha érezhető volt már, hova tettünk határokat az amúgy határtalan érzelmek és elképzelések terén, akkor itt az ideje ráérezni a valójában korlátlan lehetőségekre. Könnyebb, szabadabb a lélek e napokban és minden újra fogékony. Csütörtökön még a múltba tekintés és a magas célok érzékelése, pénteken már a sors iránti alázat, az elfogadás és a feladatok felvállalása, a célokért dolgozás általi könnyebbség ideje jön.
Pénteken könnyen ráérzünk a tiszta női minőségre is, a reggeli órákban a nőies energiák ébredése, az érzelmek napvilágra kerülése zajlik. Új női minőség születik. A most következő napokban az érzékiség fontos szerepet kap, tiszta vágyainkból útmutatást kaphatunk, a párkapcsolati működésekre jobban ráérzünk. Déltől, a kora délutáni órákban fokozottan érkeznek az égi sugallatok és ötletek, melyekből megtudhatjuk, hogyan válthatjuk szabaddá önmagunkat, hogyan találjuk meg a biztonságot, hogyan gyarapodjunk anyagilag vagy szellemileg. 
Fontos és időszerű beszélgetéseket, információk közlését estére érdemes időzíteni. A beszélgetések, közlések és őszinte gesztusok által most olyan karmikus sebek is oldódhatnak, amelyek hosszú időkre nyúlnak vissza. Ha azon gondolkodunk, hogy valamit kimondjunk, vagy ne, megírjunk, vagy ne, megbeszéljünk, vagy ne.. ennek kitűnő ideje a péntek és a szombat este. Pénteken este a Delfin csillagkép alatt halad a Hold, belőle meríthetünk frissítő, tiszta energiákat, lelki-érzelmi szinten újjászülethetünk. Szombatra virradóan pedig a Kiscsikó adja a szellemi újjászületés, az útmutató értékek üzeneteit.


Zentai Anna