Mars-Jupiter együttállás a Halak csillagkép alatt, a Kos jelében

A nyílt, egyenes igazság megmutatkozásának ideje van!

A Kos jelében járó Mars-Jupiter együttállás elhozza azt az időt, amikor az igazság, a valóság – bármivel kapcsolatban is – direkt módon, világosan megmutatkozhat. Kimondhatjuk, megtudhatjuk, felismerhetjük, rájöhetünk, megbeszélhetjük, stb. A felismert, kiderült igazságok pedig elhozzák az új minőségbe való lépést.

Ha bárki bármit takargatott, rejtegett az elmúlt időszakban (akár önmaga, akár mások elől), akkor erről most lehull a lepel és meztelen önvalójában, nagy erővel kerül az arcunk elé. Bár eddig is tisztán érezhető volt, most mégis bizonyosságot szerezhetünk róla.


Ha van még valami, amit eddig nem mertünk felszínre hozni, kimutatni, kimondani, ami számunkra fontos, ami mélyebb vagy intim, vagy bárki számára előre vivő jelentőségű, akkor ezt most megtehetjük, kimondhatjuk. Végre őszintén, nyíltan, egyenesen tudjuk kinyilvánítani azt, ami eddig a háttérben, a láthatatlanban volt. A múlt igazságai térnek vissza, a régóta tapasztalt élmények érnek be és tudatosodhatnak. (Háttérben a visszaúszó hal fonalának csillagai ragyognak.)

Az új kezdet most mindenképpen az igazság érvényesüléséről szól, de megjelenik a mély bizalom és a hit ereje is, ami szenvedélyt szít és felemelhet!
Ez az energetika még jó ideig velünk van, de hétfőn déltájban-kora délután egzakt.


Zentai Anna

Kép: Pinterest