Csodálatos energiákkal indul a hét! – 2023. június 05. hétfő

Hétfőn a Vénusz belép az Oroszlán jelébe, ezzel a fényes Nap uralma alá kerül, aki ugyanekkor eléri Nimród csillagzatának íjat tartó kezét – a megtartó erő terét.

Ebben a ragyogó erőt árasztó térben kapaszkodik össze a Plútó bolygóval, akivel közösen, együtt alkotják a transzformáló termékenység aspektusát. Kapcsolatrendszereink, emberi működéseink mélyére tudunk most látni-érezni. Feltárulhatnak az emberi kapcsolataink mélyebb rétegei is.

Adott olvasatban ez a kapcsolat a szenvedélyes szerelem megélése is lehet. Mélységesen szép vágyak előtörése és a női vonzás, csábítás heves sóvárgása.

Más olvasatban egy olyan átalakító erő, amellyel a bennünk élő ősbizalmat, bizalom érzetet, biztonságérzetet tudjuk gyógyítani. Mélyrehatóan tisztíthatóak most az ide vonatkozó gyermekkori sérülések, és megszülethet az a női minőség, amely bizalommal teli, ragyogó, szeretetben teljes (hölgyeknek a saját énképükre, uraknak az ideális nőre, avagy partnerükre vonatkozóan).

A Vénusz belépése az Oroszlán jelébe ugyanis erről szól: a királynői minőség, a NŐI MÉLTÓSÁG meglétéről. Ideje van helyreállítani az önszeretet – önbizalom – méltóságteljesség – önbecsülés témáit magunkban. Ideje van tisztán rálátni önmagunkra, kapcsolatokban való működésünkre. Az Ikrek jelében járó Nap azzal segíti e folyamatot, hogy most arra is ráláthatunk, mit él meg, min megy keresztül a másik oldal, a másik fél és ezt meg is beszélhetjük.

Zentai Anna

Kép: Pinterest