Bátran, szabadon! – 2023. március 30.-31.

Ha valamikor, akkor most ideje van átlépni azt a bizonyos küszöböt.. sőt, inkább átszárnyalni!

Két izgalmas, lendületes erő is segít most ebben: a Mars és a Vénusz is, tehát mindkét vágybolygó, a félelmek meghaladásáról, a felszabadulásról, önmagunk túlszárnyalásáról, a régi struktúrákból való kikönnyülésről mesél!

30-án csütörtökön (este 21:05-kor egzakt) a Mars és a Szaturnusz tűzzel emelő fényszöge bátorít arra, hogy leszámoljunk a félelmekkel, a megszokással és lendületesen nekivágjunk az ismeretlennek! Hiszen az, ami a legjobb számunkra, legtöbbször ismeretlen, idegen még, szokva vagyunk a megfeleléshez, a védekezéshez, a sebzett szívünk óvásához. Ám az igazi kalandok a védőbástyáinkon túl várnak ránk és most minden erő a rendelkezésre áll ahhoz, hogy könnyedén nekivágjunk! Kiállni magunkért, érzéseinkért, belső hívásainkért, megélni és engedni a gyengéd érzelmeket, elindítani új és időtálló dolgokat, tisztulni és építkezni, most mind aktuális lehet. Olyan bátorsággal haladhatunk és fejlődhetünk, ami elsősorban mély lelki erőből fakad.

Társul ehhez a “Szabadság, szerelem!” mottóját idéző Vénusz-Uránusz együttállás, amely 31-én (00:26-kor egzakt), kicsivel éjfél után teljesedik ki, így bizton állítható, hogy már a csütörtök esténk igen izgalmas és különleges lesz! De bármi is történik, mindenképpen felszabadulásra és új dolgokra való nyitásra ad lehetőséget!

A birtoklást, a ragaszkodást, a berögzülést most ideje végleg elengedni. Mi magunk is vágyunk az újra, a másra, a szokatlan élményeket is jól fogadjuk. Felszabadulnak a vágyak, a női erők, előtérbe kerülnek a testiség kínálta örömök és élvezetek. A fő kérdés pedig mindez által az, hogy milyen szellemi nyitást, tudattágítást kíván most tőlünk a nagybetűs élet? Vajon mire van ideje megnyílni, mit van ideje befogadni, hogy egy igazán tápláló, örömteli, szabadon élt életet mondhassunk magunkénak? Milyen új és magasabb minőségű távlatok nyílnak meg ez által? Hol látjuk meg az igaz szeretetet, az isteni minőséget és miben érdemes követnünk azt úgy, hogy tágabb nézőpontot engedünk meg magunknak?

Ha most bármi felráz, fellelkesít, megszólítja a lelkünket, amitől az szárnyalni kezd – engedjük meg, éljük meg, fogadjuk és engedjük bele magunkat! Átláthatunk kapcsolati működéseket, letisztulhatnak helyzetek, amitől szabadabbnak érezhetjük magunkat.

Zentai Anna

Kép: Pixabay