A Szaturnusz titka

A Szaturnusz legnagyobb titka, hogy az isteni minőség megmutatkozásáról szól! 

Minden egyes megnyilvánulása ahhoz a minőséghez terel, ami számunkra a legigazibb, a legértékesebb, ami a valódi kiteljesedést hozza!

Legyen szó bármilyen apró, vagy jelentősebb élményről, érzésről, választásról, megélésről – nem a Jupiter mutatja meg, mi az “igazi” a számunkra. A Jupiter könnyedén ad – de épp ezért csalóka. Ám ha a Szaturnusz ad, az biztos, időtálló és igazán értékes. Az élet legnagyobb ajándéka, a nekünk rendelt, a valódi. Ami tényleg kiteljesít.

Hogyan működtessük úgy a szaturnuszi erőket, hogy a legjobbat, a leginkább boldogítót, jólesőt hozzuk ki belőle? A legtöbb ember számára ez nagy kérdés – pedig valójában nagyon egyszerű!

Egyetlen kulcs kell ehhez: önmagunkkal tisztában lenni és a valódi belső hívásokat követni, minden külső hatás, eltántorítás ellenére. Tudni, hogy mi tesz maradéktalanul boldoggá és teljes tudatossággal vállalni azt.

Ha megfigyeljük, hogy mik azok a dolgok, amikkel kapcsolatban tökéletes és hiánytalan, abszolút kiteljesítő állapotot élünk meg, akkor helyben vagyunk. Ezt akarja nekünk ajándékozni a Szaturnusz. Ezért szól türelemről és alázatról – mert az élet ajándékainak fogadását csak magunk blokkolhatjuk, ezért türelem kell önmagunkhoz, hogy megérjünk, képesek legyünk elhinni és fogadni azokat; illetve, mert az egónk gyakran akarja felülírni a szívünk akaratát, ezért alázattal kell fogadnunk azt, ami valójában a legjobb számunkra, ahelyett, hogy akarattal egy kevésbé jót erőltetünk.

sky01