A legalapvetőbb

A földi életbe való leszületésünk alapvető működési rendszere:

Mindennek Egy a Forrása: Isten. Minden, ami létező, az két minőségből áll: információ vagy energia lehet. Isten tehát információ és energia.

A lélek örök. Földi életek számtalan sokaságán át tapasztalja meg önmagát.

A leszületés során a lélek fizikai testet épít magának. A születéskor tehát megszületik egy fizikai test, amelybe beleköltözik a lélek. Ezen belül is, az Istenből kiváló lélekszikra a szívcsakrába költözik és ide kerülnek vele együtt azok a láthatatlan, lelki kódok, amelyeket küldetésként választott! Minden, amit előre eltervezett: a hívatás(ok), küldetések, elhívások, kapcsolatok, párkapcsolat, stb. A lélek pontosan tudja, hogy mire született, ki a társa, kivel és mivel van dolga. Mindezek láthatatlanul vannak jelen, belső, lelki hívásként. A feladat: egy kézzel fogható világban elég erősen hinni abban, ami láthatatlan!

Ezekhez a küldetésekhez választ a lélek egy energetikát, kozmikus teremtő erőket, melyekkel megteremtheti a lelki hívásokat a földi, anyagi életben is! Ezt a születéskor, a jelen földi világba lépve, az első lélek-zet-vétellel veszi magához. Ezt az energetikát mutatja a születési képlet, vagyis a születési égbolt csillagtérképe! A születési képlet tehát nem mondja meg előre, mi lesz, mi történik a gyakorlati szinten, nem mondja meg, hogy kinek mi a dolga és kivel. Mert ezek belső, lelki kódok, melyeket a szülött maga tudhat csak! A születési képlet ezekhez a hívásokhoz adja azt a teremtő erőt, mellyel megvalósíthatja a szülött mindazt, amit igazán, szívből szeretne!

20160623_131534

Mindennek tudatában okafogyottá válik minden jóslat, mások által mondott “tanács”. Nem véletlenül degradálták le direkt módon az asztrológiát is a jóslás szintjére, hogy feledkezzünk meg sorsunk feletti hatalmunkról, teremtő erőnkről, a változtatás lehetőségéről, képességéről! Mindezek tudatában azonban nem kérdés az isteni eredetünk, kozmikus lényünk, teremtő-önirányító erőnk. Feleslegessé válik, hogy másoktól kérjünk tanácsot, hogy mások irányítsanak, vagy energiát szívjanak el. Ha erőnk és belső vezettetésünk tudatára ébredünk, ha tudjuk, hogy nem a képlet determinál, hanem egy teremtő energetikát működtetünk, csak a lélek érettsége számít (!), akkor eredményesebben, tiszta rálátással, tiszta szívvel veszünk részt saját sorsunk teremtésében! Nem válunk megingathatóvá abban, amit érzünk – mert az egész földi életünk lényege ez: szabadon követni a belső hívásokat és megcselekedni azt a fizikai síkon is!

Zentai Anna

asztrozófus