2020. szeptember

2020. szeptember

lepi

Részletek a 2020-as év részletes előrejelzéséből és a nemrég készült év végi útmutató füzetből és pár egyéb gondolat

.

A Nap az Oroszlán csillagképen végigvonulva a Szűz csillagai alá ér ebben a hónapban. A rálátásból most rendrakás születik. Elindulunk befelé, a láthatatlan világba, a lélek mélységeinek felfedezésére. Ha már megtanultuk uralni ösztöneinket és sorsunkat, most következik a halhatatlan fény felé indulás és annak felfedezése.

Telihold ideje: 2-án 07:23-kor. Nap az Oroszlán csillagképben, Szűz jegyben, Hold a Vízöntő csillagkép jövőt tisztító hullámánál, Halak jegyben. A külső-belső rend megalkotásának teliholdja. A rálátásból és eddig öntudatlanul csapkodó ösztöneink uralásából születő rend, illetve a lélekből kitisztított feleslegek által lehetővé vált nyitott, szabad állapot együtt adja a teljességet. Kulcsszavak: önvizsgálat, rálátás, feltételek nélküli szeretet, tisztítás, szabadulás, jövőépítés.

Újhold ideje: 17-én 13:01-kor. Nap-Hold együttállás a Szűz csillagkép múltból elrugaszkodó részénél, Szűz jegyben. Az új kezdetek most nagy lépésekről szólnak, akár kívül, akár belül éljük meg ezeket. Életünk fényét, értelmét, kiteljesítő minőségeit keresve dolgozunk önmagunkon, egyre beljebb haladva. Már képesek vagyunk magunk mögött hagyni az idejétmúlt minőségeket. Tisztán láthatjuk, mit és hogyan érdemes rendbetenni, kimunkálni, minek hol a helye az életünkben.

.

A jelen időszakban annak van ideje, hogy önmagunkat mélyebben megvizsgálva felfedezzük, hol, hogyan és miben korlátoztuk eddig önmagunkat – majd ezen felismerések tudatában dolgozzunk azon, hogy meghaladjuk saját határainkat, felvállaljuk önmagunkat, választott sorsutunkat, leszámolva minden szenvedésprogrammal és kishitűséggel. A korlátok elhagyásának megtapasztalása, a tisztulás és szabadulás élményfolyama december közepétől indul majd be, nagy erőkkel.

Mi kell ahhoz, hogy boldog legyél és minden rendben menjen? Az, hogy azok a dolgok legyenek és történjenek az életedben, ami eleve hozzád tartozik, veled együtt rezeg. ..és mi kell ehhez? ÖNAZONOSSÁG! Az önazonosság egyénileg mindenki számára a legmagasabb szintű rezgés, frekvencia. Nincs olyan, hogy általánosságban te akkor működsz magas szinten, ha így és így működsz, ha ennek és ennek a szabálynak, elvárásnak, kitételnek megfelelsz! Mindenkinek a saját lelke hívását kell követni.

Ez azért is fontos, mert a világ dolgait is ez határozza meg. Ahogyan az egyénnek saját rendszere, világa van, úgy a közösségnek, a társadalomnak, az emberiségnek is van egy nagy Egysége. Ez az egység a sok kicsiből tevődik össze – azaz, a nagy Egy rezgését a sok kis Egy rezgése határozza meg! Tehát, ha tenni akarsz az emberiségért – akkor tegyél önmagadért!!!

Ahhoz, hogy ne találjanak meg olyan dolgok, amiket nem szeretnél, vagy nem jók neked, ehhez neked kell kitisztítanod magadból azokat a rezgéseket, amelyekre azok még rá tudnának kapcsolódni. Ezért fontos, hogy hangolódj rá valódi önmagadra! Így alakítod tudatosan az életedet.

Szintén fontos, a jelenlegi erős szaturnuszi érintettség miatt (a nagy, hármas bolygóegyüttállást még a Szaturnusz uralja, az idő, a megszentelés és beérés princípiuma), hogy helyezkedj bele a JELENLÉTBE! Egyszerűen csak helyezkedj bele a jelenlét állapotába, kiiktatva minden rossz érzést, félretéve minden félelmet és csak légy jelen, figyelve befelé, a lelked folyamataira, érzéseidre! Ez az állapot az, amelyben megmutatkozik, érezhetővé válik, hogy számodra itt és most VALÓJÁBAN minek van ideje! Ezt a belső hívást követve biztos lehetsz benn, hogy a jelened és a jövőd is csodálatosan alakul!

.

A hónap főbb tetőpontjai lesznek:

4, a kapcsolatokban eljövő megújulás és új kezdet, kiemelkedési lehetőség a megfelelési kényszerekből és elindulás igazi vágyak felé,

11, amikor beleláthatunk önnön mélységeinkbe, eddig rejtett dolgokba, kitisztulnak a homályos foltok, ez segíti a már zajló átalakulásokat,

9-14-17 időszakában egy hármas aktiválódással kapunk inspirációt, erőt a változások megtételéhez – 9 az igazságok tisztánlátása, 14 a cselekvő megújulás és 17 a sorsutunk vállalása, határok meghaladásának ereje,

közben 15 a kapcsolati minták erőteljes tisztítása, szabadulási folyamat,

29 pedig beindulása bizonyos elképzeléseinknek, terveinknek az anyagi síkon is, áttörési lehetőség, önkorlátozások meghaladása, új kezdet, stabilabb, érettebb, biztosabb alapokon, erős céltudattal.

is

Zentai Anna

Kép: Pinterest

A 2020-as év utolsó négy hónapjára szóló “Csillagfényes útmutató” című füzet (részletes asztrozófiai-asztrológiai előrejelzés, a napéjegyenlőség és napforduló rövid elemzésével együtt), ingyenesen és bárki számára folyamatosan kérhető. Csak írni kell egy e-mailt és én válaszlevélben küldöm csatolva. (Semmit nem kell írni, sem mellékelni, egy ‘Kedves Anna, kérem szépen az útmutatót. X (keresztnév, hogy tudjam, hogy szólítsalak)’ éppen elég!) Mindenképp javaslom kinyomtatni és papírról követni majd ebben az időszakban! Kérek mindenkit, válasz-köszönőlevelet ne írjon! Nagyon sok jön, erre nincs szükség! Köszönöm megértéseteket!