2020. november 19. csütörtök

2020. november 19. csütörtök

téli2

A jelenleg zajló, nagy átalakító folyamatban, melyben a régi rendszerek leváltása, a hamisságokból való kilépés, az eddig hordott álarcok lehullása és az önfelvállalás folyamata zajlik, most a kapcsolati átalakulások napjait éljük. Most van ideje lehozni a fizikai síkra a teremtéseinket, elképzeléseinket, elgondolásainkat és ennek kiemelt napja a csütörtök. A Vénusz és a Szaturnusz kapcsolódása ugyanis nem pusztán anyagba teremtést, hanem anyagba szentelés idejét üzeni! A Szaturnusz a tökéletesség minőségének és a számunkra valóban szent értéket képviselő minőségeknek a vizsgáját mutatja az anyag síkján. Ami ebben az energiában le tudott vizsgázni, az már maradhat – időtálló, tartós, igazi, stabil, erős, tökéletes és teljességet adó lesz a számunkra.

A Nap a Mérleg csillagképben továbbra is a jövő igazságainak mérlegre kerüléséről mesél. A Hold által ma érezhetjük, mitől emelkedik és szárnyal a lelkünk. Tanításnak, magas szintű tudás és erő átadásának is napja ez a mai. Ráláthatunk karmikus feladatainkra, könnyebben meghaladhatjuk eddigi határainkat, feloldhatjuk gátlásainkat, megérthetjük a láthatatlan, lelki működéseket is. A kapcsolati vizsgák már az új jövő alakulását segítik.

Figyeljünk arra, hogy ne tulajdonítsuk külső, rajtunk kívül álló erőknek a teremtéseinket! Földi életünk lényege mindenki számára egy és ugyanaz, csak mindenkinek másképpen: az eleve magunkkal hozott lelki kódokat, hívásokat követni és azt ültetni a láthatóba, ami a láthatatlanban már készen áll – megélni azt, a maga teljességében és segíteni ebben társainkat is.

Zentai Anna

Kép: Pinterest

Az írásokkal kapcsolatos minden kérdést, észrevételt meg lehet írni e-mailben, a Kapcsolat linken található címen. Más felületet nem olvasok, nem használok.